Casa de 37 de metri patrați care te va cuceri atunci când o vei vedea prima dată

author
1 minute, 25 seconds Read

În aceste vremuri când toată lumea vizează să aibă o casă cât mai mare, cu etaj, cu multe dormitoare și cu un living imens bineînteles cu șemineu, iată că încet-încet ne cuceresc și căsuțele mici, dar cochet amenajate.

De această dată cei de la casadex, ne propun o căsuță de doar 37mp, însă care are două dormitoare, un living, o baie și o bucatarie! Și toate acestea așa cum v-am spus în doar 37 mp.

Proiectul căsuței a fost realizat de către arhitecții companiei WheelHaus ei alegând să valorifice spațiul interior al casei pe verticală.

Mai trebuie menționat că este vorba despre o construcție modulară prefabricată, care se montează pe terenul beneficiarului chiar de către firma producătoare.

Casa are două dormitoare, living, baie şi bucătărie. Unul dintre dormitoare este amplasat la parter, în timp ce celălalt se află într-o minimansardă de doar 1,5 metri înălţime.

La parter, senzaţia de spaţiu mic a fost estompată cu ajutorul tavanelor foarte înalte.

Dormitorul principal de la parter are o ieşire spre o mică terasă.

Grație finisajelor de calitate superioară, casa de doar 37 mp arată ca o bijuterie. Tâmplăria și mobilierul din lemn masiv, parchetul laminat cu care a fost placată pardoseala din dormitoare și livingul open space, travertinul și piatra naturală din baia cochetă, șemineul electric, aparatul de aer conditionat, televizorul cu ecran plat, mobila de bucătarie în formă de L dotată cu aragaz cu două arzătoare și cuptor, mașina de spălat vase, mini frigider și cuptor cu microunde – toate acestea sunt incluse în pretul de 96.600 USD.

Similar Posts