Cana inteligentă care ştie exact cât bei şi ce bei

Produsul poate identifica cu exactitate băutura. Iti spune câte calorii consumi, cum eşti hidratat și te avertizează atunci când este timpul să bei din nou.

7269209

Firma San Francisco Mark One a scos la iveală o ceașcă inteligentă numită Vessyl care ştie ceea ce bei și cât de des bei. Tehnologia de calcul din dispozitiv poate recunoaște orice băutură turnată în interior și, de asemenea, iţi arată cum eşti hidratat atunci când paharul este înclinat.

Sub partea de jos a cănii este puterea de calcul prin care funcţionează “inteligenţa” acesteia, însă exact cum funcţionează este încă un secret.

Tehnologia permite paharului să recunoască mii de lichide care trec prin acesta. Recunoaşte conținutul și este, prin urmare, în măsură să îţi zică exact ce se bei.

Paharul poate fi solicitat pentru a afișa un anumit set de date pentru a te ajuta să îţi atingi anumite obiective, cum ar fi pierderea în greutate sau cantitatea de cafeină consumată.

3467570

Vessyl vine în trei culori: alb, gri sau negru, și este realizată dintr-un material sticlos având o capacitate de 385 ml. Dispozitivul este disponibil pentru precomanda acum pentru £ 59 ($ 99).

8445237

Paharul poate măsura nivelul de cofeină din interiorul unui pahar împreună cu nivelul de zahăr, proteine, calorii şi grăsimi. Prin sincronizarea cu o aplicație, este capabil de a furniza mai multe statistici despre ceea ce utilizatori au consumat pe parcursul unei zile.

Dispozitivul se conectează, de asemenea, la o aplicație pe iOS și Android prin Bluetooth, în cazul în care vrei sa obți o analiză mai detaliată a ceea ce ai băut.