Camera de supraveghere wireless- la ca sa fi atent cand cumperi una

author
2 minutes, 33 seconds Read

Camera supraveghere wireless sunt o modalitate foarte buna de a pastra un ochi pe casa ta constant.

Una dintre marile virtuti ale camerelor de securitate wireless, evident, este ca nu au cabluri. Instalarea poate insemna ca este un proiect simplu de bricolaj cu ajutorul unei scari si a unui burghiu, pe de alta parte, sistemele cu fir trebuie in mod normal sa fie instalate de un profesionist.

Ceea ce le face si mai atractive pentru proprietarii de case este ca aveti libertatea de a le instala oriunde, gasind astfel mai putine restrictii privind protectia proprietatii dvs. Vedeti mai multe produse pe comenzi.ro.

Factori de luat in considerare despre camerele de securitate wireless

Spatiul de stocare al camerei

Aceste camere pot stoca date in moduri diferite. Unele folosesc metode de stocare locale, cum ar fi un card microSD sau o unitate USB.

Cand aveti un model dintre acestea, trebuie sa aveti grija sa mutati toate clipurile video din spatiul de stocare local pe computer pentru a le salva, partaja sau reda mai tarziu.
Cele mai utilizate camere de supraveghere ofera spatiu de stocare in cloud pentru a cripta si stoca videoclipuri inregistrate intr-un spatiu digital sigur, departe de hackeri. Daca va aplecati spre stocarea in cloud, trebuie sa retineti ca stocarea in cloud are un cost suplimentar bazat pe spatiul de stocare.

Unii furnizori de camere de securitate salveaza clipuri doar pentru cateva zile si apoi le sterg pentru a face loc unor imagini noi. Daca doriti sa pastrati anumite videoclipuri, le puteti salva in aplicatia sau portalul web al camerei, pe dispozitivul mobil sau in spatiul de stocare local.

Multe camere de securitate sunt vandute separat de sistemele de securitate, dar, chiar daca le cumparati separat, este esential ca aceasta noua camera sa poata detecta miscarea, sa trimita alerte si sa inregistreze imagini, la fel ca celelalte camere care sunt deja integrate in sistem.
Daca va ganditi sa cumparati o camera noua pe care sa o adaugati la sistemul dvs., incepeti prin a evalua camerele de securitate wireless compatibile cu sistemul dvs. Sa nu uitam ca spatiul de stocare, CVR si alte caracteristici ale camerei pot veni la un cost suplimentar.

Acesta poate fi, de asemenea, cazul in care aveti nevoie de mai multe camere de securitate pentru a ajuta la monitorizarea casa ta. In acest caz, va trebui sa verificati cate camere pot fi conectate simultan, mai ales daca le sincronizati cu un sistem de securitate la domiciliu conectat la un alt echipament de securitate.

Compatibilitatea cu sistemele de securitate

Sursa de energie

Multe camere de supraveghere wireless alimentate de baterii se conecteaza la Wi-Fi printr-o aplicatie mobila, ceea ce il face usor de instalat oriunde.
Camerele wireless includ de obicei un pachet de baterii reincarcabile pentru a reduce costul bateriilor in timp. Cu toate acestea, unele camere wireless sunt concepute pentru a se conecta la o priza de perete standard. Daca aveti una dintre acestea, luati in considerare utilizarea unei surse de alimentare de rezerva, cum ar fi o baterie reincarcabila, in cazul unei pene de curent.

Similar Posts