Bugatti anunţa lansarea unei super biciclete. Poți să crezi cât va costa?

Bugatti anunţa lansarea unei super biciclete. Poți să crezi cât va costa?

author
1 minute, 3 seconds Read

Bugatti în colaborare cu echipa PG a anunţat lansarea unei veritabile biciclete de lux. Bicicleta va fi una exclusivistă, se vor produce numai 667 de modele şi va costa 36.000 de euro.

Bugatti anunţa lansarea unei super biciclete. Poți să crezi cât va costa?

Ea va fi realizată în proporție de 95% din piese de fibre de carbon şi va avea o greutate de doar 5 kilograme. Cadrul este aerodinamic și conține tehnologii care sunt capabile să absoarbă șocurile.

Anul trecut, BMW a anunțat patru modele de biciclete exclusiviste, folosindu-se de experienţa lor în fabricarea de motociclete. Ei au utilizat materiale ultrauşoare, precum aluminiu sau fibra de carbon, lansându-se chiar şi o variantă pentru copii.

Pe lista producătorilor auto care au mai lansat biciclete de-a lungul timpului se mai află și McLaren, Lamborghini, Audi sau Aston Martin. În 2012, bicicleta Aston Martin One 77, produsă în doar 77 de exemplare, a fost scoasă la vânzare pentru aproximativ 40.000 de dolari.

Dintre constructorii de mașini și Lamborghini se poate spune că are experiență în producerea de biciclete, lansându-şi prima bicicletă în 2012. Ei au fabricat doar 50 de modele, prețul lor pornind de la 25.000 de euro.

Bicicleta a fost făcută în colaborare cu BMC, iar de echipare s-a ocupat Campagnolo Super-Record EPS. Bicicleta Lamborghini cântărește aproape 7 kilograme.

Similar Posts