Olla

Buchetele create de floriști sunt o expresie a creativității

author
3 minutes, 24 seconds Read

Florile sunt unul dintre cele mai populare moduri de a te exprima, iar buchetele de la florării nu fac excepție. Fie că sărbătoriți o zi de naștere, întâmpinați pe cineva acasă sau pur și simplu doriți să faceți ziua cuiva, florile sunt întotdeauna o alegere excelentă.

Florarii creează buchete de secole, iar meseria lor a evoluat de-a lungul timpului. De fapt, primul buchet a fost realizat de botanistul francez Guy de La Brosse în 1669. El a folosit florile pe care le-a găsit în călătoriile sale pentru a crea această capodoperă florală.

De atunci, au existat multe tipuri diferite de buchete create de florari din întreaga lume. Unele dintre acestea includ stiluri moderne, cum ar fi modelele contemporane sau aranjamentele rustice care folosesc culori îndrăznețe și materiale unice, cum ar fi pene sau chiar piese de metal!

Aranjamentele florale sunt o modalitate excelentă de a vă exprima sentimentele și emoțiile. Ele pot fi folosite pentru a anunța o logodnă sau pentru a sărbători o zi de naștere, o aniversare sau o absolvire. Aranjamentele florale vă pot ajuta, de asemenea, să vă cereți scuze sau să vă mulțumiți pentru ceva special care s-a întâmplat în viața dumneavoastră.

Buchetul este unul dintre cele mai importante elemente de aranjare a florilor

Un buchet bun trebuie să fie compus din flori care sunt în armonie unele cu altele și care au aceeași formă, culoare și dimensiune. Principalul lucru este că toate florile trebuie să fie proaspete.

Cel mai bine este să folosiți diferite tipuri de flori pentru a crea un buchet: trandafiri, lalele, crini, margarete, garoafe și așa mai departe. De asemenea, puteți folosi diverse frunze: ferigi, ierburi și așa mai departe. Este important să nu uitați de recipientele pentru buchetele dumneavoastră; puteți folosi vaze sau coșuri din hârtie sau lemn.

Elemente care compun un buchet de flori frumos

Alegerea frunzișului care completează frumos un buchet este o formă de artă în general cunoscută doar de profesioniști. De la alegerea formei și culorii potrivite până la asigurarea că este proaspăt, există o mulțime de lucruri de luat în considerare atunci când aceștia aleg frunzișul perfect pentru un aranjamentul floral.

Verdeața este o modalitate excelentă de a adăuga textură și culoare unui buchet de flori. Poate fi folosită în multe moduri diferite, inclusiv ca accent sau pentru a ajuta la încadrarea aranjamentului. Dar cum știi ce verdeață este potrivită pentru aranjamentul tău? Unele sfaturi de la specialiști sunt bine-venite pentru a ne ajuta la alegerea de ornamente pentru buchete de flori.

Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți atunci când cumpărați verdeață este să stabiliți ce tip de buchet căutați: dacă este formal sau casual, dacă aveți nevoie ca florile să fie aranjate într-o vază sau doar așezate pe masa din bucătărie, și așa mai departe. Odată ce ați stabilit acest lucru, puteți începe să faceți cumpărăturile.

Atunci când alegeți verdele cu care să vă ornați buchetul, țineți cont de faptul că diferite tipuri de verde se vor potrivi cu diferite tipuri de flori. De exemplu, dacă folosiți trandafiri roz, atunci folosirea unui verde care are unele tonuri de roșu în el poate arăta mai bine decât un verde cu nuanțe galbene. De asemenea, dacă un tip de flori pare mai roșu sau mai galben decât altele în aranjamentul tău, atunci alege verdele care completează acele culori în loc de unul care se potrivește exact.

După ce ai ales ce verdețuri se vor potrivi cel mai bine cu florile tale, ia-le acasă și aranjează-le astfel încât în final să ai un buchet deodebit care să încapă frumos  în vaza în care dorești să-l expui.

Similar Posts