antrenament grup fitness

Beneficiile antrenamentelor in grup

2 minutes, 38 seconds Read

Fie ca esti un pasionat de sala de sport care are nevoie de o schimbare sau un incepator care doreste sa invete cate ceva – antrenamentul de grup ar putea fi raspunsul la rugaciunile tale! Cititi mai departe pentru o lista de beneficii care vin din exercitiile fizice cu prietenii tai. Cel mai bun mod de a te motiva pentru a merge la sala este sa ai alti oameni langa tine care sa te incurajeze. In plus, este greu  sa nu  te inspiri de la colegii tai.

Intr-o clasa de exercitii de grup, nu trebuie sa-ti faci griji ca esti mai bun decat toti cei din jurul tau. Toti au fost incepatori la un moment dat. Intotdeauna va fi cineva mai puternic decat tine in clasa. Lasa asta sa te motiveze, nu sa te intimideze! Cand vezi pe cineva de langa tine ridicand mai greu sau miscandu-se mai repede, te va inspira sa-ti depasesti limitele. Iata motivele pentru care sa faci antrenament in grup.

Avantajele antrenamentelor de grup

1. Iti construieste debutul. Daca sunteti nou in fitness, dar nu doriti sa platiti tarifele unui antrenor personal, atunci exercitiile de grup sunt o modalitate excelenta de a invata elementele de baza si de a va stabili forma corecta de la profesionisti, fara a fi nevoie sa va goliti buzunarele.

2. Adauga un avantaj competitiv. Tuturor le place un pic de competitie sanatoasa! Daca sportul nu este chiar treaba ta sau esti accidentat si trebuie sa iei o pauza, incearca antrenamentele de grup pentru a satisface pofta competitiva! Poate fi motivul de care aveti nevoie pentru a va impinge putin mai departe. La Gold Gym Targu Mures vei gasi toata motivatia de care ai nevoie.

3. Stabileste responsabilitatea. Este mult mai putin probabil sa renunti daca ai unul dintre prietenii tai care depinde de tine pentru un antrenament sau daca ai platit deja depozitul pentru a rezerva un loc in curs.

4. Asigura ca vei avea un antrenament grozav. Planificarea antrenamentului poate fi obositoare si, in unele cazuri, chiar veti renunta sa mergeti la sala din cauza planificarilor. Mai ales daca tocmai ai avut o zi intreaga de munca, esti obosit sau ai doar un timp limitat. Exercitiile de grup au antrenori care planifica exercitiile pentru tine. Garanteaza un antrenament grozav, dar tot ce trebuie sa faci este sa apari.

5. Socializati. Antrenamentul de grup este o modalitate excelenta de a iesi si de a socializa in timp ce intalnesti oameni care iti impartasesc valorile. Veti rade, veti transpira, veti face pomparea de endorfine si  veti obosi impreuna.

6. Vei fi motivat de altii. Daca te simti obosit si nu ai energia necesara pentru a te impinge, vei putea sa te hranesti cu energia din camera. Antrenamentul de grup este in mod normal asociat cu muzica optimista, alti oameni care sunt gata sa munceasca din greu si antrenori care vor sa va inspire. 7. Adauga varietate unei rutine obisnuite de fitness. Iar varietatea este condimentul vietii! De multe ori ramanem blocati sa facem lucruri cu care ne simtim confortabil. Antrenamentul de grup poate oferi o abundenta de noi exercitii si regimuri de antrenament, provocandu-va in acelasi timp in moduri in care este putin probabil sa va provocati.

Similar Posts