Bateria telefonului Elephone P5000 ţine atât de mult încât uiţi că mai trebuie încărcat

author
1 minute, 0 seconds Read

Acest telefon este produs de către o companie mai puţin cunoscută din China. Compania poartă numele de Elephone şi a lansat pe piaţă un telefon cu ecran Full HD de 5˝, procesor octa-core la 1.7GHz, 2GB memorie RAM, cameră frontală de 8MP, cameră foto de 16MP, cititor de amprente, modul NFC, 16GB memorie internă şi un chipset MediaTek MT6592 care nu pune eficienţa energetică pe primul plan.

Ceea ce e impresionant la acest telefon este acumulatorul, care are o capacitate record, de 5350mAh. Mai mult decât atât, acumulatorul încape într-o carcasă de dimensiuni normale, de doar 9.3mm grosime. Până la apariţia acestui smartphone recordul era deţinut de către modelul Philips W6618, cu un acumulator de 5300mAh înghesuit într-o carcasă mare, de 11.6mm grosime.

Acumulatorul telefonului Elephone P5000 poate fi utilizat aproximativ 4 zile la fiecare încărcare. În plus, bateria se încarcă foarte repede, în doar o oră ajunge la 70%.

Totodată telefonul poate lua rolul de încărcător portabil cu ajutorul cărora poţi încărca diverse gadgeturi.

Dispozitivul va avea instalat versiunea de Android 4.4 şi va fi disponibil la sfârşitul acestei luni pe pieţele internaţionale.

Sursa: Elephone

Similar Posts