Avertisment al hackerilor Anonymous: “În curând va izbucni al treilea război mondial”

Avertisment al hackerilor Anonymous: “În curând va izbucni al treilea război mondial”

author
2 minutes, 7 seconds Read

Anonymous au postat recent pe Youtube un filmuleţ prin care avertizează asupra iminenţei izbucnirii într-un viitor cât mai apropiat a celui de-al treilea război mondial.

Avertisment al hackerilor Anonymous: “În curând va izbucni al treilea război mondial”

Chiar dacă unele voci au contestat autenticitatea filmuleţului, mesajul celor de la Anonymous nu poate să nu te pună pe gânduri şi să nu îţi ridice nişte semne de întrebare.

Potrivit membrilor grupării “cetăţenii vor fi ultimii care vor afla că a izbucnit războiul”.

„Ies la suprafață toate semnele unui război iminent în Peninsula Coreei. Fiecare țară își mută strategic piesele în teritoriu. Însă spre deosebire de alte războaie, deși vor fi și trupe terestre detașate în teritoriu, această bătălie va fi, cel mai probabil, una brutală și rapidă. De asemenea, va fi devastatoare la nivel global, economic și va avea un impact negativ asupra mediului înconjurător. Acesta va fi un război real, cu consecințe la nivel mondial. Sunt trei superputeri în acest conflict, iar celelalte națiuni vor fi obligate să aleagă de partea cui vor fi” afirma hackerii în înregistrare.

În continuare hackerul prezintă amenințările militare americane împotriva Coreei de Nord și presiunile făcute de președintele Donald Trump asupra Chinei, aliatul tradițional al Coreei de Nord, în încercarea de a pedepsi Phenianul pentru programul său de arme nucleare.

China nu pare dispusă să renunțe la vecinul comunist, denunțând și prezența militară a SUA în regiune și amenințând cu represalii serioase.

„Chinezii pragmatici”, aşa cum sunt denumiţi de către Anonymous „încep să își piardă răbdarea”, se mai afirma în film.

Hackerul arată cum ultimele măsuri luate de către SUA și de către aliatul său din zonă, Japonia, indică faptul că tensiunile vor ajunge la un apogeu violent.

După ce mai multe rachete nord-coreene au aterizat în largul mării foarte aproape de țărmul Japoniei, politicieni proeminenți din Tokyo au cerut o reinterpretare a legilor adoptate după cel de-al Doilea Război Mondial, care restricționa națiunea japoneză să efectueze lovituri militare preemptive.

Amenințările venite din Coreea de Nord și posibilitatea ca aceasta să lovească cu rachete Japonia, a provocat o explozie a vânzărilor de bunuri de supraviețuire și de adăposturi nucleare în insulă, ceea ce în viziunea Anonymous ar putea însemna faptul că Japonia se pregătește pentru un posibil atac pe care aliații săi intenționează să-l lanseze împotriva Coreei de Nord.

Similar Posts