Are doar șase ani și ne demonstrează ce înseamnă prietenia cu adevărat

author
1 minute, 2 seconds Read

Cele mai frumoase și sincere prietenii se leagă în copilărie. Zac și Vincent, doi puști de clasa întâi o demonstrează din plin. Zac Cossage a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastică, înainte încă de a incepe clasa întâi. Se simțea rău, iar diagnosticul a fost îngrozitor.

Prietenul lui, Vincent, nu numai că a observat cu durere schimbările prietenului său, dar a priceput și foarte repede că boala și tratamentul sunt costisitoare. Și cum prietenul ajunge în suferință, câteodată mai mult decât un frate, Vincent s-a hotarât să strângă bani pentru tratamentul lui Zac.

Așa că a croșetat eșarfe pe care le-a vandut, și a strans 200 de dolari. Nu doar că și-a ajutat prietenul cu bani, dar în prima zi de școală s-a ras în cap pentru ca Zac să nu se simtă stingher, ca fiind singurul fără păr din clasă.

Vincent a demonstrat astfel intregii lumi că un prieten devotat poate face minuni vindecătoare asupra lui Zac. Noi adultii trebuie să ne reamintim ce inseamnă să ai o inimă sinceră și devotată de copil, și poate că așa lumea ar deveni un loc un pic mai frumos și mai suportabil.

Similar Posts