Amenajarea mesei festive

author
2 minutes, 36 seconds Read

De ce merita sa ai un suport lumanari in casa?

Tendintele sunt in continua schimbare si la fel se intampla si cu preferintele tale. Decoratiunile pentru casa sunt elementele care sunt schimbate cel mai des dar, poti avea cateva pe care sa le ai la indemana intotdeauna pentru a crea o atmosfera placuta. Este vorba despre suporturile pentru lumanari care pot crea o atmosfera calda si placuta in orice incapere.

Un suport lumanari este esential in orice casa iar in momentul in care este asezat pe masa, sau pe orice alt corp de mobilier poate sa transforme spatiul intr-un loc magic. Lumina discreta oferita de lumanari, poate crea o atmosfera calda si intima iar persoanele care se afla in incapere se vor simti foarte bine.

Amenajarea mesei cu suporturi pentru lumanari

In special atunci cand trebuie sa amenajezi o masa festiva, un suport lumanari va reprezenta decoratiunea perfecta care sa te induca in atmosfera de sarbatoare. Alege un model de suport lumanari care sa fie in acord cu stilul de amenajari interioare ales dar si cu tipul evenimentului pe care il organizezi la tine acasa.

Dar, pentru ca un suport lumanari sa fie potrivit pentru a fi asezat pe masa acesta trebuie sa indeplineasca o serie de conditii. In primul rand, nu trebuie sa lase ca ceara sa se scurga pe fata de masa. Acest lucru ar putea distruge intreg aspectul estetic al aranjamentului. De asemenea, nu trebuie sa se supraincalzeasca pentru ca musafirii aflati la masa sa nu se raneasca atunci cand doresc sa serveasca ceva din platoul de pe mijlocul mesei.

Unul dintre cele mai importante aspecte este sa alegi un suport lumanari potrivit pentru tipul evenimentului pentru care se adreseaza. Modelul trebuie sa fie in armonie deplina si cu restul decoratiunilor. Daca ai ales un aranjament elegant atunci si suportul pentru lumanari trebuie sa fie in acelasi stil.

Fii creativa si alege un suport lumanari pentru fiecare zona a casei

Dar, suporturile de lumanari nu sunt facute numai pentru a decora mesele in diferite ocazii. Poti deveni creativa si sa le asezi strategic prin diverse locuri in casa. Lumanarile vor arata foarte bine si amplasate in zona in care se afla tablouri sau diverse alte decoratiuni. Lumina indirecta care cade deasupra unor decoratiuni este un element foarte apreciat in design interior, asadar, poti sa le folosesti pentru a crea o atmosfera placuta.

Suporturile pentru lumanari pot sa fie utilizate in orice spatiu si vor transforma totul intr-un loc placut. Poti sa le amplasezi chiar si in baie sau in dormitor iar aspectul lor deosebit va crea atmosfera perfecta. Poti alege lumanari parfumate, colorate care sa fie pe stilul tau. Decorarea casei cu lumanari poate sa fie un adevarat festin pentru suflet, asadar, sunt indicate pentru a te simti cat mai perfect in propria casa.

Totusi, trebuie sa retii ca nu poti folosi orice tip de lumanari atunci cand iti decorezi interiorul casei. Este nevoie sa alegi totul astfel incat sa fie in armonie deplina cu restul elementelor din casa ta. Dar, cel mai important este sa iti placa si sa fie potrivite scopului pentru care le cumperi.

Similar Posts