Alege un cristal şi vezi ce spune el despre personalitatea şi dorinţele tale

Alege un cristal şi vezi ce spune el despre personalitatea şi dorinţele tale

author
4 minutes, 41 seconds Read

Priviţi cu atenţie pietrele de mai jos şi alegeţi una dintre ele fără a vă gândi prea mult. Alegeţi pur şi simplu una care vă atrage din prima, fără a vă uita la formă, la culoare sau la alte lucruri care ar putea să vă influenţeze alegerea.

Alege un cristal şi vezi ce spune el despre personalitatea şi dorinţele tale
Odată aleasă piatra haideţi să vedem ce spune ea despre stadiul în care vă aflaţi.

1. Opalul Dacă aţi ales această piatră, înseamnă că urmăriţi în viaţa libertatea şi liniştea. Probabil aţi avut o perioadă stresantă în ultima vreme şi doriţi un pic de linişte sau de deconectare. Vă plac momentele în care puteţi să fiţi singuri, să meditaţi asupra situaţiei actuale, tocmai pentru că viziunea dumneavoastră asupra vieţii este periodic înceţoşată de agitaţia cotidiană.

Aveţi nevoie de puţin timp ca să vedeţi care lucruri vi se potrivesc în viaţă şi care nu. Prin faptul că aţi ales un cristal cu tentă albăstruie înseamnă că sunteţi plin de gânduri luminoase şi spirituale.

2. Malachit-ul Dacă aţi ales malachitul treceţi printr-o perioadă de schimbări serioase care au loc în viaţa dvs. Doriţi să fiţi mai practic şi să vă schimbaţi un pic modul de trăi şi de lucru însă pentru aceasta trebuie să vă analizaţi trăirile interioare şi să identificaţi valurile de emoţii care vă copleşesc şi să încercaţi să uitaţi experienţele anterioare. Trecutul trebuie uşor lăsat uitării. Treceţi, poate fără a vă da seamănă, printr-un proces de învăţare care vă poate face să deveniţi mai înţelept. Chiar dacă vă cuprinde neliniştea nu uitaţi că aţi ales deja calea pe care doriţi să o urmaţi şi ea ar trebui să vă ţină mereu motivat. Malachitul este piatra prosperităţii şi a abundenţei.

Pe de altă parte alegerea malachitului mai poate fi legată şi de faptul că tocmai aţi pus punct unei relaţii romantice distructive şi vă aşteaptă răsăritul unei relaţii pline de dragoste curată.

3. Piatra soarelui Piatra soarelui înseamnă că sunteţi un optimist, care priveşte cu încredere spre viitor. Puterea soarelui vă alimentează corpul şi vă ajută să înfrângeţi frica şi stresul.

Piatra soarelui este semnul norocului, alegerea ei însemnând că vă aşteaptă schimbări pozitive în viaţă.

4. Obsidianul Obsidianul este piatra închiderii în sine, alegerea unei astfel de pietre înseamnă că subconştientul vă zice „Sunt gata să mă descotorosesc de obiceiurile rele şi vreau să devin fericit.” Uşor uşor veţi începe să observaţi oamenii care sunt mai mult sau mai puţin norocoşi decât dumneavoastră. Treceţi printr-o perioadă în care deveniţi mai atent şi mai înţelept în relaţia cu cei care vă înconjoară şi conştientizaţi că fiecare om este o personalitate unică plină de trăirile sale. Invidia este lăsată în trecut, înţelegeţi că fiecare este plin de problemele proprii deşi majoritate preferă să le ţină ascunse.

Sunteţi exact ceea ce simţiţi: gelozie, durere în suflet senzaţia că aţi fost trădat. Sentimentele acestea otrăvesc sistemul nervos şi au să vă atragă în gaura neagră a sărăciei materiale şi spirituale. Trebuie să înţelegeţi că durerea este doar durere şi să faceţi să dispară blocajele energetice din sistemul dvs. lăuntric pentru a găsi în interiorul vostru voinţa necesară ca să ieşiţi din şirul infinit al situaţiilor şi oamenilor negativi.

5. Howlite-ul Dacă aţi ales această piatră înseamnă că de curând aţi primit un mesaj din „altă lume” de genul unor vise, sau gânduri care vă luminează deodată, a unor numere sau cuvinte care mereu se repetă. Momentan sunteţi ghidat prin viaţă de intuiţie, ea fiind cea de care ascultaţi şi în care aveţi încredere. Cu alte cuvinte, intuiţia este calea voastră cea mai scurtă spre succes.

Poate în ultima vreme aţi avut probleme cu somnul, sau o trăire interioară care vă nelinişteşte, dar încercaţi să o ignoraţi. Nu încercaţi să schimbaţi ceva şi continuaţi cursul obişnuit. În viitorul apropiat va izbucni o scânteie spirituală şi veţi primi răspuns la toate întrebările. Howlite-ul este piatra pe care o aleg cei care vor să aibă copii. Pentru femeile însărcinate este deja un semn că o să aibă un băietele sănătos şi puternic.

6. Jasp-ul dalmaţian Acum este momentul potrivit să lăsaţi să intre în viaţa dumneavoastră cât mai multă dispoziţie şi umor. Dacă aţi ales acest cristal, atunci glasul dvs. interior vă spune „Mai joacă-te încă odată. Relaxează-te!”. Probabil sunteţi un pic neliniştiţi, deziluzionaţi şi priviţi lucrurile cu cinism în ultimul timp. Chiar şi în cele mai grele momente nu trebuie să vă pierdeţi simţul umorului şi zâmbetul nu trebuie să vă lipsească de pe faţă. Simţul umorului este lipiciul care vă ţine uniţi de familie şi de prieteni.

Cristalul este un semn bun şi pentru cei care vor să se lase de fumat, în sensul că în curând se vor crea condiţii prielnice pentru a vă lăsa de fumat.

Similar Posts