Alege rochia perfecta pentru un eveniment special

Alege rochia perfecta pentru un eveniment special

2 minutes, 33 seconds Read

Din momentul in care obtii o invitatie la un eveniment care necesita o rochie de petrecere, incepi deja sa te gandesti ce rochie ar fi potrivita pentru tine. Nimic nu face o femeie sa se simta minunat decat o rochie noua! Fie ca mergeti la un eveniment de caritate, de nunta, sau o petrecere de cocktail, doriti sa gasiti o rochie care va fi perfecta doar pentru tine. Exista unii factori de luat in considerare atunci cand achizitionezi o noua rochie de petrecere. Urmati aceste sfaturi pentru a obtine rochia potrivita pentru dvs.

Cunoaste foarte bine masurile corpului tau

Trebuie sa stii mai mult decat greutatea si inaltimea pentru a face cumparaturi on-line pe https://foxi.ro/articol/rochii-de-ocazie. Du-te la o croitoreasa ia-ti toate masuratorile corpului. Va rugam sa nu incercati sa va masurati dvs. pentru ca s-ar putea sa gresiti. Alege un profesionist pentru a face acest lucru pentru tine, astfel incat sa puteti sta in picioare drept si astfel sa se ia masuratori precise. Trebuie sa stiti masuratorile exacte pentru: bust, talie si solduri.

Ce tip de corp ai?

Fiecare stil de rochie arata bine pe un anumit stil de corp. Cu toate acestea, atunci cand faceti cumparaturi on-line, nu puteti incerca o rochie inainte de cumparare, astfel incat alegerea stilului care ti se potriveste este un aspect foarte important. Tipurile de corp sunt:

  • Clepsidra
  • Mar
  • Dreptunghi
  • Para

Setati un buget

Determinati cat de mult doriti sa cheltuiti pe acea rochie. In cazul in care rochia este versatila si poate fi purtata pentru mai mult de un sezon sau eveniment, atunci acesta este un avantaj minunat. Daca stiti sigur ca nu veti mai purta rochia din nou, atunci cheltuiti mai putin.

Care este dress code-ul evenimentului?

Este foarte important sa stii daca evenimentul respectiv are un dress code. In cazul in care are, atunci trebuie sa te asiguri ca il respecti. De exemplu, la o nunta nu trebuie sa porti niciodata alb. Rochia alba este destinata miresei si nu invitatilor. Acest detaliu este esential nu trebuie sa il ignori pentru ca altfel te poti trezi pusa intr-o situatie destul de penibila.

Alegeti un magazin on-line

Daca nu ai timp sa mergi prin magazine, atunci alege un magazin virtual. Cititi politica de returnare. Daca sunteti confortabila cu aceasta politica, atunci comanda mai mult de o rochie. Comandarea a doua sau trei optiuni va va da incredere ca veti gasi rochia perfecta atunci cand pachetul ajunge la dvs. Atunci cand rochiile pot fi returnate, este foarte simplu sa alegeri doua, trei modele care va plac foarte mult si sa le probati acasa.

Fii sincera cu tine

Trebuie intotdeauna sa fii sincera cu tine si sa iti cunosti foarte bine atat atuurile corpului cat si avantajele. Daca ai picioare frumoase, arata-le. Daca ai sani foarte mari atunci nu alege o rochie mult prea decoltata pentru ca vei arata vulgar. Ai inteles cu siguranta idee, asa ca fii sincera cu tine inainte de a cumpara o rochie de ocazie. Intra pe vulping.ro si descopera si alte sfaturi utile pentru alegerea rochiei perfecte.

Similar Posts