Ai o erupție cutanată? iPad-ul şi alte astfel de dispozitive ar putea fi cauza

Ai o erupție cutanată? iPad-ul şi alte astfel de dispozitive ar putea fi cauza

author
1 minute, 26 seconds Read

Aceste cercetări au început datorită unui tânăr în vârstă de 11 ani care prezenta o alergie la nichel. Se pare că, acesta alergie era provocată de către electronice personale, inclusiv laptopuri și telefoane mobile. Băiatul a fost recent tratat la un spital din San Diego.

Ai o erupție cutanată? iPad-ul şi alte astfel de dispozitive ar putea fi cauza

„Erupțiile cutanate datorită nichelului nu pun viaţa în pericol, însă ele pot fi foarte inconfortabile și pot necesita un tratament cu steroizi și antibiotice în cazul în care aceste erupții cutanate devin infectate” a spus dr. Sharon Jacob, un profesor asociat și dermatolog la Universitatea din California, San Diego și Spitalul de Copii Rady, unde a fost tratat băiatul.

Băiatul a avut o afecţiune frecventa a pielii care provoacă patch-uri solzoase, dar el a dezvoltat şi o erupție cutanată diferită pe tot corpul, care nu a răspuns tratamentului obișnuit. Testarea cutanată a demonstrat că a avut o alergie la nichel, iar medicii au constatat că provine de la un iPad pe care familia sa l-au achiziţionat în 2010.

Dacă toate dispozitive Apple conțin nichel este încă o enigmă; Purtătorul de cuvânt de la Apple, Chris Gaither a declarat că firma nu a avut nici un fel de comentariu de făcut.

Jacob spune că alergiile de la nichel devin din ce în ce mai frecvente. Datele naționale arată că aproximativ 25 la sută din copii au alergii la nichel, comparativ cu aproximativ 17 la sută cât erau acum un deceniu.

În cazul în care ai astfel de erupţii, nu le poţi trata cu nimic şi nu ştii care este cauza apariţiei lor, ai putea să iei în considerare un consult la un medic alergolog.

Similar Posts