Ai dureri de dinți? Uite aici cele mai eficiente remedii naturale

author
1 minute, 34 seconds Read

Se spune că durerea de dinți este cea mai cruntă durere care te poate atinge. Sicer nu știu care îți provoacă cea mai mare durere: nașterea, sau problemele dentare.

3016007

Oricum o durere de dinți este insuportabilă, și adesea ne lovește atunci când ne așteptăm cel mai puțin: sâmbată sau duminică, când nu avem niciun stomatolog prin preajmă. Adevarul este că nici nu prea iubim noi stomatologi, așa că ce să ne mai ascundem după deget. La fel se întâmpla ca durerea de dinți să lovească chiar atunci când nu avem niciun medicament împotriva durerii în casă. Ce putem totuși face în aceste cazuri?
Putem să apelam la o serie de remedii naturale, care își pot demonstra eficacitatea cu ușurință.

1. Ceaiul de mentă. adaugă o linguriță de ceai de mentă într-o cană de apă fiartă și las-o 20 de minute.Strecoară-l, ia câte o înghiţitură şi ţine pe partea bolnavă un minut-două, apoi înghite. Repetă ori de câte ori este nevoie.

2. Sarea de bucatărie. Dizolvă sare de bucătărie într-un pahar cu apă, și folosește-o pe post de apă de gură. Ea va curăţa mediul bucal, împiedicând bacteriile să lucreze şi să favorizeze intensificarea durerii

3. Ghimbirul. Pune într-o cană o jumătate de linguriţă de pudră şi câteva picături de apă, astfel încât după ce amesteci să rezulte o pastă, pe care s-o poţi aplica pe dinte.

4. Usturoiul. Curăță câteva bucăți de usturoi și presează-le pe dinte. Sucul de usturoi are efect analgezic.

5. Ardeiul iute Colectează zeama de la un ardei iute pe care l-ai pisat, și aplic-o pe dintele bolnav.

6. Esența de vanilie. Pe o bucățică de vată pune câțiva stropi de esență de vanilie, și pune-o apoi pe dinte.

Similar Posts