Află secretele acestui bărbat de 114 ani pentru a avea o viaţă lungă şi sănătoasă

Află secretele acestui bărbat de 114 ani pentru a avea o viaţă lungă şi sănătoasă

author
2 minutes, 0 seconds Read

Bernardo LaPallo, un bărbat de 114 ani, mulţumit de viaţa lui s-a decis să împărtăşească cu noi modul lui de viaţă, să ne relateze secretele lui care i-au perimis să aibă o viaţă sănătoasă ferită de medici prin intermediul unei cărţi, aparuta în urmă cu 7 ani.

Află secretele acestui bărbat de 114 ani pentru a avea o viaţă lungă şi sănătoasă

Bernardo s-a născut în Brazilia, dar acum acesta locuieşte locuieşte în orăşelul Mesa, din statul american Arizona. Bărbatul se bucură zilnic de fructe şi legume organice din grădina lui proprie.

Bernardo susţine că regimul său alimentar este principalul motiv pentru care este şi se simte atât de sănătos în pofida vârstei înainte pe care o are.

Bărbatul a fost îndrumat spre o viaţă sănătoasă şi un regim de viaţă sănătos de către tatăl sau, medic de profesie. Carnea roşie este cea mai dăunătoare pentru organismul nostru : ”Mi-a spus să nu consum zilnic carne roşie. ”Mănâncă regulat şi odihneşte-te!”, a declarat Bernardo.

De asemenea, mâncarea de la fast-food trebuie evitată sau mai bine scoasă din alimentaţie deoarece este dăunătoare pentru organism.

Bărbatul nu consumă niciodată mâncare procesată, acesta iese şi face zilnic mişcare, lucrează în grădină sau face plimbări lungi prin care se relaxează.

El ne recomandă în special:

Mierea de albine
Un îndulcitor natural pentru ceai, cafea sau orice altceva. Acest aliment poate înlocui zahărul şi astfel te ajută să duci o viaţă mai sănătoasă.

Usturoiul
Usturoiul este extrem de cunoscut pentru proprietăţile sale antiseptice şi antibacteriene. Încearcă să îl consumi în fiecare zi.

Uleiul de măsline
”Foloseşte uleiul de măsline pe piele. Masează-ţi picioarele cu ulei, dar şi braţele şi nu te vei simţi o clipă obosit sau ramolit”, este unul din sfaturile lui Bernardo. De asemenea, uleiul de măsline este foarte bun pentru organism.

Scorţişoara
Conţine o serie de proprietăţi benefice organismului printre care se numără reducerea nivelului colesterolului în sânge motiv pentru care este indicat persoanelor care prezintă afecţiuni diabetice.

Ciocolata
Ciocolata este un aliment delicios cu multe proprietăţi benefice pentru organism. Important este ca aceasta să aibă un procent mare de cacao şi să fie consumată cu măsură.

Similar Posts