miercuri, mai 25, 2022

Află secretele acestui bărbat de 114 ani pentru a avea o viaţă lungă şi sănătoasă

Date:

Share:

Bernardo LaPallo, un bărbat de 114 ani, mulţumit de viaţa lui s-a decis să împărtăşească cu noi modul lui de viaţă, să ne relateze secretele lui care i-au perimis să aibă o viaţă sănătoasă ferită de medici prin intermediul unei cărţi, aparuta în urmă cu 7 ani.

Află secretele acestui bărbat de 114 ani pentru a avea o viaţă lungă şi sănătoasă

Bernardo s-a născut în Brazilia, dar acum acesta locuieşte locuieşte în orăşelul Mesa, din statul american Arizona. Bărbatul se bucură zilnic de fructe şi legume organice din grădina lui proprie.

Bernardo susţine că regimul său alimentar este principalul motiv pentru care este şi se simte atât de sănătos în pofida vârstei înainte pe care o are.

Bărbatul a fost îndrumat spre o viaţă sănătoasă şi un regim de viaţă sănătos de către tatăl sau, medic de profesie. Carnea roşie este cea mai dăunătoare pentru organismul nostru : ”Mi-a spus să nu consum zilnic carne roşie. ”Mănâncă regulat şi odihneşte-te!”, a declarat Bernardo.

De asemenea, mâncarea de la fast-food trebuie evitată sau mai bine scoasă din alimentaţie deoarece este dăunătoare pentru organism.

Bărbatul nu consumă niciodată mâncare procesată, acesta iese şi face zilnic mişcare, lucrează în grădină sau face plimbări lungi prin care se relaxează.

El ne recomandă în special:

Mierea de albine
Un îndulcitor natural pentru ceai, cafea sau orice altceva. Acest aliment poate înlocui zahărul şi astfel te ajută să duci o viaţă mai sănătoasă.

Usturoiul
Usturoiul este extrem de cunoscut pentru proprietăţile sale antiseptice şi antibacteriene. Încearcă să îl consumi în fiecare zi.

Uleiul de măsline
”Foloseşte uleiul de măsline pe piele. Masează-ţi picioarele cu ulei, dar şi braţele şi nu te vei simţi o clipă obosit sau ramolit”, este unul din sfaturile lui Bernardo. De asemenea, uleiul de măsline este foarte bun pentru organism.

Scorţişoara
Conţine o serie de proprietăţi benefice organismului printre care se numără reducerea nivelului colesterolului în sânge motiv pentru care este indicat persoanelor care prezintă afecţiuni diabetice.

Ciocolata
Ciocolata este un aliment delicios cu multe proprietăţi benefice pentru organism. Important este ca aceasta să aibă un procent mare de cacao şi să fie consumată cu măsură.

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img