Acum aplicaţia WhatsApp aparţine oficial celor de la Facebook

Acum aplicaţia WhatsApp aparţine oficial celor de la Facebook

author
0 minutes, 55 seconds Read

Începând de luni aplicaţia WhatsApp a fost cumpărată de Facebook cu 22 miliarde de dolari. Încă din februarie se intenţiona cumpărarea aplicaţiei, însă cu un preţ mult mai mic, de 19 miliarde dolari.

Acum aplicaţia WhatsApp aparţine oficial celor de la Facebook

Pentru ca acţiunile companiei Facebook au crescut substanţial din luna februarie, afacerea a ajuns la un cost de 22 miliarde de dolari.

Chiar dacă acum aplicaţia aparţine celor de la Facebook, aceştia trebuie să se conformeze şi să se supună regurilor riguroase în ceea ce priveşte confidenţialitatea WhatsApp.

WhatsApp Messenger este un o platformă de mesagerie pentru smartphone-uri și telefoane compatibile care se pot conecta la internet. În plus față de mesaje text, utilizatorii pot trimite imagini, videoclipuri și mesaje audio.

WhatsApp Inc a fost fondată în 2009 de către cetățenii americani Brian Acton și Jan Koum, ambii foști angajați ai Yahoo.

Din septembrie 2014 WhatsApp este cea mai populară aplicaţie de mesagerie la nivel global cu 600 de milioane de utilizatori, urmată de WeChat a Chinei cu 438 milioane de utilizatori și LINE a Japoniei cu 400 de milioane de utilizatori.

Similar Posts