Acest bărbat a fost arestat de poliţie pentru că semăna perfect cu Lionel Messi

Acest bărbat a fost arestat de poliţie pentru că semăna perfect cu Lionel Messi

author
1 minute, 25 seconds Read

Reza Parastesh ar putea fi un student ca oricare altul dacă nu ar avea o mică particularitate. Iranianul de 25 de ani seamănă perfect cu Messi, iar asemănarea aceasta, pe lângă admiraţia celorlalţi, i-a adus şi probleme.

Acest bărbat a fost arestat de poliţie pentru că semăna perfect cu Lionel Messi

Cel care a observat prima dată cât de mult seamănă Reza cu Messi a fost tatăl său când i-a dăruit un tricou cu numărul 10 asemănător cu cel al starului de la Barcelona.

De atunci Reza a început să se pieptene exact ca idolul său şi să îşi lase barba să crească ca acesta, astfel încât dacă se îmbracă cu tricoul lui Messi asemănarea era perfectă.

Numai că asemănarea aceasta l-a pus într-o situaţie destul de neplăcută.

Într-o zi când se plimba prin Hamedan, orăşelul său natal, îmbrăcat şi aranjat exact ca Messi s-a trezit înconjurat de oamenii din oraş care voiau să îşi facă o poză cu el. Acest lucru a atras însă şi atenţia poliţiei care l-a arestat pentru că considerau ei că acesta tulbură liniştea publică.

Din fericire, clona lui Messi a fost eliberat mai târziu şi se pare că popularitatea lui a depăşit graniţele micului orășel de baştină deoarece a început să apară la televizor şi să i se ofere contracte de către agenţiile de modelling.

Priviţi şi voi incredibila asemănare dintre cei doi. Se pare că dacă Messi nu va avea chef să iasă vreodată din casă poate să apeleze la Reza cu încredere.

Până la urma cine poate să îşi de-a seama care e adevăratul Messi?

Similar Posts