Această tânără merită toată aprecierea noastră, a mers cu bicicleta mai mult de 9000 km

Această tânără merită toată aprecierea noastră, a mers cu bicicleta mai mult de 9000 km

author
1 minute, 58 seconds Read

Chiar dacă pare incredibil această tânără a avut voinţă şi a reuşit.
Alina Ene are vârsta de 28 ani şi după ce a fost admisă la Sekolah Tinggi Seni din Indonezia, aceasta a hotărât să ajungă acolo cu bicicleta
.

Această tânără merită toată aprecierea noastră, a mers cu bicicleta mai mult de 9000 km

Alina Ene este din Focşani unde a absolvit Liceul de Arte, profilul design vestimentar. Tânăra a făcut traseul pe parcursul a 100 de zile. Ce e drept avea antrenament şi îi face plăcere să meargă mulţi kilometri cu bicicleta. Aceasta a fost mai bine de doi ani voluntar la un proiect de cicloturism, numit Turul Dunării.

Aceasta a plecat în marea aventură pe 4 iunie. Uşor nu a fost, cele mai multe din cele 100 de nopţi le-a petrecut în aer liber, în cort şi foarte rar la câte o familie primitoare.

A avut parte de peisaje incredibile, a văzut multe zone frumoase dar a avut şi experienţe mai puţin plăcute.
Probabil cea mai neplăcută experienţă a fost datorită unui turc care a agresat-o: „În timp ce eu şi Nelu pufăiam de zor la deal, un tânăr turc se oferă să ne ia cu maşina. Refuz politicos şi o iau din loc. După câţiva kilometri, acelaşi turc, care, între timp, a făcut stânga-mprejur (după ce a verificat dacă sunt singură, probabil), opreşte iar. Începe să dea din mâini şi, gesticulând, îmi atinge uşor pieptul cu dosul palmei, ca din greşeală. Îi parez mâna imediat, cu dorinţa să-i parez faţa însă. (…) Sunt nepoată de-a lui Ştefan!”, a postat Alina pe Facebook.

Unele locuri au făcut-o să îşi schimbe părerea pe care o avea înainte de a ajunge acolo: „Dacă despre Iran aveţi impresia că ar fi un cuib de terorişti, mă bucur să vă spun că iranienii sunt cei mai ospitalieri oameni pe care i-am cunoscut pană acum şi că e una dintre ţările în care m-am simţit cel mai bine”, a adăugat tânăra.

Trebuie să ai curaj, voinţă şi poate puţină nebunie să faci un astfel de traseu, însă cel mai probabil a meritat din plin şi cu asta a primit admiraţia unui număr mare de oameni din întreaga lume.

Similar Posts