Această hrană „sănătoasă” poate provoca leziuni ale creierului și cancer de sân

Această hrană „sănătoasă” poate provoca leziuni ale creierului și cancer de sân

author
2 minutes, 30 seconds Read

În prezent există mulți oameni, care se luptă să ducă un stil de viaţă sănătos şi astfel, se hotărăsc să înlocuiască ouăle și carnea cu tofu în dieta lor.

Această hrană „sănătoasă” poate provoca leziuni ale creierului și cancer de sân

Aceasta este de fapt soia procesată, care doar include tofu. Studiile arată că este mai bine să consumi ouă şi lactate ecologice decât soia prelucrată.

Domnul doctor John Daniels, un expert în domeniu, spune că „Spre deosebire de Asia, unde oamenii mănâncă cantităţi mici de produse de soia integrale, procesatorii de alimente occidentali separă soia de proteine ​​și ulei. Nu e nimic sigur sau natural in acest produs.”

Metodele de procesare de astăzi nu numai că elimină anti-nutrientii şi toxinele care sunt prezente în mod natural în boabele de soia, dar lasă şi reziduuri toxice și cancerigene create de temperaturile ridicate, de către alcalin-acide și de către solvenții de petrol.

Toate variantele de soia prelucrate conțin fitați care blochează inhibitori de absorbție minerală și tripsină care blochează buna digestie, iar cele mai grave opțiuni sunt de fapt, produsele fracționate, cum ar fi proteina de soia şi proteinele ​​vegetale hidrolizate.

O dietă cu soia poate provoca multe probleme de sănătate, cum ar fi:

– leziuni ale creierului – tulburări de reproducere – probleme de dezvoltare la sugari, copii și adolescenți și pubertatea prematură – probleme tiroidiene, inclusiv stare generală de rău, oboseală, căderea părului, creșterea în greutate, letargie şi pierderea libidoului – alergii la soia

– cancer

O echipă fondată din Dr. Daniel şi colegii sai a descoperit că soia ridică nivelul de homocisteina din organism. Acest lucru creşte riscul apariţiilor bolilor de inimă, accidentelor vasculare cerebrale și malformațiilor din naştere.

Copiii și bebelușii în etapele de dezvoltare sunt deosebit de vulnerabili la efectele nocive hormonale ale acestui aliment.

Mai mult decât atât, concentrația acestor hormoni în sânge a fost de la 13000 la 22000 de ori mai mare decât estrogenul din sânge. Cu alte cuvinte, un copil hrănit exclusiv cu formula de soia primește echivalentul estrogenic de până la cinci pastile de control al naşterii pe zi, în funcție de greutatea corporală.

În plus, trebuie să știi că:

– Soia este modificată genetic şi conține unul dintre cele mai înalte niveluri de contaminare cu pesticide din toate alimentele.

– Soia este o sursă de toxine naturală, de asemenea, cunoscută sub numele de antinutrients, ceea ce înseamnă că conține, o cantitate mare de inhibitori care descurajează enzimele necesare pentru digestia proteinelor.

Există un mod sănătos de a te bucura de soia?

Din fericire, răspunsul este pozitiv. Există câteva tipuri de soia, care sunt sănătoase, și toate dintre acestea sunt fermentate.

Procesul de fermentare oferă o reducere a nivelurilor de izoflavone periculoase, care sunt similare cu estrogenul în structura lor chimică, şi poate interfera cu acțiunea de producție proprie a estrogenului.

Similar Posts