Această femeie a suferit o transformare incredibilă! Vei ramâne absolut surprins de cele întâmplate!

Această femeie a suferit o transformare incredibilă! Vei ramâne absolut surprins de cele întâmplate!

author
0 minutes, 56 seconds Read

Dacă înainte de transformare această femeie era respinsă şi privită cu dispreţ, acum este o tânără atrăgătoare care întoarce multe priviri.

8063509
Mel Wildman în vârstă de 28 ani, îşi ascundea frumuseţea în spatele piercing-urilor, în spatele hainelor negre şi pline de ţinte şi catarame, în spatele unui machiaj strident şi a unei coafuri ieşite din comun.

Aspectul femeii s-a schimbat radical atunci când aceasta a decis să participe la o emisiune difuzată de BBC. În cadrul emisiunii, a fost nevoită să renunţe la stilul ei vestimentar nonconformist şi să abordeze un stil elegant şi îngrijit.

În urma transformării, tânăra arată acum ca o nouă persoană, încrezătoare şi apreciată de cunoscuti ei dar şi de straini pentru curajul de care aceasta a dat dovadă.

Noua coafură şi noul machiaj îi scot în evidenţă trăsăturile gingaşe care până acum erau bine ascunse sub un machiaj şi o creastă de culoare roz.

Experienţa acestei tinere ne demonstrează cât de important este aspectul şi cât de mult te poate schimba stilul adoptat.

Similar Posts