Accesorii pentru telefonul mobil de care ai nevoie în concediu

Accesorii pentru telefonul mobil de care ai nevoie în concediu

author
5 minutes, 17 seconds Read

Deja mai este puțin până când începe vara, ceea ce pentru mulți dintre noi înseamnă și perioada în care își vor lua un binemeritat concediu de odihnă. Cel mai probabil și tu ești în această situație, și plănuiești deja ca vacanța de anul acesta să fie una de-a dreptul memorabilă. Pentru aceasta, printre alte pregătiri, trebuie să ai în vedere ca în bagajele tale să se afle o serie de accesorii Tozmobile pentru telefonul tău mobil. Nu ești prea convins? Citește rândurile următoare și vei înțelege exact de ce am făcut această recomandare.

Bateria externă nu are voie să lipsească

Dacă ar fi să găsim un punct slab al telefoanelor mobile de ultimă generație acesta ar fi, cu siguranță, autonomia. De multe ori, atunci când vorbim mai mult la telefon, utilizăm și câteva aplicații, bateria telefonului nu ține nici măcar 24 de ore, așa că da, chiar ai nevoie de o baterie externă. Mai ales în condițiile în care intenționezi să îți folosești telefonul mobil pe post de aparat foto, și nu știi când poți rămâne fără baterie, exact când ai nevoie mai mult. Din fericire, se găsesc numeroase modele, de diferite capacități, și chiar baterii externe care se folosesc de lumina solară pentru a se încărca. Sună chiar bine, nu?

Adaptor de alimentare

În special dacă îți petreci concediul de odihnă peste hotare, chiar ai nevoie de un adaptor universal de alimentare, pentru a evita surprizele neplăcute de genul ca încărcătorul tău să nu se potrivească prizelor pe care le ai la dispoziție. Este un accesoriu ieftin, pe care este indicat să îl achiziționezi chiar din țară, pentru că așa poți plăti mult mai puțin pentru el.

Încărcător auto și suport

De regulă, cei mai mulți dintre noi se folosesc de un autoturism pentru a ajunge la destinație. Și, fie că este vorba despre cel personal, sau poate o mașină închiriată, când pleci la drum lung chiar ai nevoie de un încărcător auto și suportul pentru acesta. Suportul se dovedește foarte util pentru a fixa telefonul pe bord, indiferent că îl folosești pe post de GPS, a vorbi pe speaker, a asculta muzică și multe altele. Și, pentru că acest gen de activități consumă bateria telefonului foarte rapid, este de la sine înțeles de ce am recomandat ca printre accesoriile de care ai nevoie în vacanța ta să se afle și un încărcător auto.

Husă water-proof

Ești un pescar pasionat? Adori să petreci zilele de concediu lenevind la soare, pe malul mării sau a unui lac? Atunci mai ai nevoie de un alt accesoriu pentru telefonul tău mobil, și anume o husă rezistentă la apă. Este foarte utilă în cazurile despre care ți-am amintit mai sus, dar și pentru eventualitatea în care te-a prins ploaia pe drum și vrei ca smartphone-ul tău să fie bine protejat de picăturile care par că nu se mai opresc.

Proiector de buzunar

Pentru acele persoane care adoră să călătorească alături de prieteni, rude, sau alături de cei mici, un proiector de buzunar reprezintă șansa de a avea parte nu doar de zile pline de distracție, ci și de seri de neuitat. Poți folosi acest mic accesoriu pentru a le oferi copiilor posibilitatea de a urmări, pe un ecran ceva mai mare, câteva episoade din desenele animate preferate, cât voi adulții pregătiți ceva de mâncare. Ori poate faceți un fel de seară de cinema în aer liber… Posibilități sunt numeroase, și veți transforma serile apparent banale într-unele cu adevărat speciale.

Căști wireless

La drum lung, castile wireless se dovedesc de-a dreptul indispensabile. Cei aflați pe bancheta din spate a mașinii nu vor mai simți oboseala drumului dacă ascultă la căști muzica preferată, sau poate chiar o carte audio. La fel și tu, te poți bucura de ele oricând simți nevoia să evadezi puțin în lumea ta, iar drumul cu trenul sau avionul până la destinație este destul de lung. Faptul că nu mai ai nevoie de un cablu de alimentare pentru ele este pur și simplu perfect!

Smartwatch

Pentru un plus de mobilitate, dar și pentru că sunt prevăzute cu numeroase funcții care îți fac viața mai ușoară, smartwatch-urile au devenit de-a dreptul indispensabile. Din fericire, în prezent nu mai sunt chiar atât de scumpe, și nici atât de masive, iar copiii le adoră pur și simplu, așa că nu vor refuza să le poarte!

Stick-uri pentru selfie

Moda selfie-urilor nu a trecut încă, iar pentru a surprinde imagini de poveste, în care tu ești eroul principal, un stick este un accesoriu de care chiar ai nevoie. Și, deși de multe ori le găsești și la chioșcurile sau magazinele din locurile unde îți petreci concediul, chiar nu este greșit să vii cu al tău, de acasă.

Soluție pentru curățarea dispozitivelor mobile

La prima vedere, pare ceva de care chiar nu ai nevoie, așa că de ce să îți aglomerezi inutil bagajele cu așa ceva? Cel mai probabil, așa ai gândit când ai citit rândurile de mai sus. Totuși, recomandarea noastră este să nu privești această sugestie ca pe o glumă, și o să-ți și demonstrăm și de ce. Telefonul tău mobil te însoțește peste tot, nu? Prin urmare, chiar dacă nu-l scoți prea des din buzunar, tot este predispus să se murdărească destul de mult. Și, cele mai afectate sunt lentilele și ecranul. De aceea, pentru a scăpa rapid de urmele de praf, grăsime și murdărie, o astfel de soluție este chiar indicate. Chiar și fotografiile vor fi mult mai reușite dacă procedezi așa, iar acestea sunt cea mai bună dovadă că ai avut parte de un concediu de neuitat!

Similar Posts