A plecat de acasă pentru un weekend însă nu se gândea că soţul va face asta cu dormitorul lor

author
1 minute, 23 seconds Read

De cele mai multe ori nu trebuie să cheltuieşti sume exorbitante pentru a-ţi arăta dragostea faţă de cei dragi.

Acesta este cazul bărbatului de mai jos care s-a gândit să-i facă o surpriză frumoasă soţiei sale profitând de faptul că aceasta lipsea din localitate pentru un weekend. Împreună cu băieţii familiei, au renovat dormitorul vechi, schimbându-l în totalitate.

Ei au trecut la treabă imediat ce a plecat femeia pentru că ştiau că este mult de lucru. Au vopsit pereţii, au pus parchet nou şi au schimbat mobila, într-un cuvânt au înlocuit lucrurile vechi cu altele noi.

În prima zi bărbatul a eliberat întreg dormitorul de lucrurile ce se aflau acolo pentru a asigura spaţiu liber noului proiect, în timp ce mezinul le-a asigurat o atmosferă destinsă şi veselă cântându-le tot felul de cântece.

A urmat apoi zugrăvirea pereţilor şi pusul parchetului, camera fiind pregătită pentru mobilă nouă.

În cea de-a treia zi bărbatul a aranjat noile piese de mobilier, reuşind astfel să îi dea o nouă înfăţişare dormitorului de altădată.

La revenirea ei acasă, mama a fost profund emoţionată şi impresionată de aceste schimbări radicale care i-au plăcut la nebunie.

Se poate vedea cum bucuria i se citeşte pe chip, iar exemplul acestui bărbat este de urmat pentru că arată dăruire şi iubire adevărată faţă de familia sa. Chiar dacă nu renovaţi o întreagă cameră şi voi puteţi face o bucurie celui drag prin lucruri simple care ştiţi că l-ar bucura.

Similar Posts