A murit actorul din filmul The Fast and The Furious

A murit actorul din filmul The Fast and The Furious

author
0 minutes, 58 seconds Read

Actorul Paul Walker, in varsta de 40 de ani, cunoscut pentru rolul sau din „The Fast and The Furious”, a murit sambata dupa-amiaza intr-un accident de masina.

A murit actorul din filmul The Fast and The Furious

Anuntul mortii sale a aparut pe pagina sa oficiala de Facebook si a fost publicat de catre echipa acestuia.

Celebrul actor se afla intr-o masina Porsche, ca pasager, indreptandu-se spre un eveniment de caritate la care insa din pacate nu a mai ajuns. Soferul, un prieten al actorului a pierdut controlul autovehiculului si a iesit de pe carosabil, izbindu-se de un stalp, masina luand apoi foc, cei doi fiind declarati decedati la sosirea echipajelor de descarcerare, evenimentul petrecandu-se in comunitatea Valencia, in nordului orasului Los Angeles.

„Cu inima indoliata trebuie sa confirmam ca Paul Walker a murit intr-un tragic accident auto in timp ce se deplasa catre un eveniment de caritate pentru organizatia Reach Out Worldwide. El era pasager in masina condusa de un prieten. Ambii si-au pierdut viata. Va multumim pentru rabdare si, asemeni voua, suntem uimiti si intristati de aceasta veste (…) Vom face tot posibilul sa va tinem la curent despre modalitătile in care va puteti adresa condoleantele”, este mesajul postat de echipa actorului pe Facebook.

Similar Posts