A fost invitată la o petrecere, dar nimeni nu se aştepta să se întâmple asta

author
2 minutes, 8 seconds Read

Când Cassidy Trevan o adolescentă de 13 ani a fost invitată la o petrecere de câţiva dintre colegii săi nu îşi închipuia că totul nu fusese decât o capcană pusă la punct de către aceştia pentru a o abuza.

Ea a fost violată în grup sub privirile celorlalţi, inclusiv a două colege de-a ei care asistau impasibile la chinurile fetei pentru că mai apoi acesta să fie părăsită într-o casă abandonată.

Doi ani s-a chinuit să treacă peste acest şoc, doi ani de coşmar pe care mama lui Cassidy îi descrie ca fiind cei mai negri din viaţa fetiţei sale: “Am petrecut aproape doi ani încercând cu disperare să o ţin în viaţă, dar nu a trecut peste asta. Chiar dacă ne-am mutat, nu a mai putut să meargă la şcoală, nu mai putea să stea în preajma altor oameni. Un drum până la magazin era un chin pentru ea, terminându-se cu plânsete şi atacuri de panică.”

Deşi se ştia cine sunt atacatorii, poliţiştii nu au putut să facă nimic din lipsă de probe.

În ciuda sprijinului familiei, a asistenţei psihologice care i-a fost oferite, Cassidy a decis să îşi pună capăt zilelor când avea numai 15 ani.

Un copil frumos, având viaţa înainte ale cărei aripi i-au fost retezate prea devreme, datorită răutăţii oamenilor şi a impasibilităţii oamenilor legii.

Linda, mama lui Cassidy a publicat pe contul ei de facebook un mesaj sfâşietor prin care încerca să îi facă pe cei vinovaţi de moartea fiicei sale să fie conştienţi de rezultatul acţiunilor lor.

“Mi-am văzut neputincioasă copilul cum se stinge în faţa ochilor mei, până când abia se mai dădea jos din pat, până când nu a mai suportat durerea şi chinurile pe care i le-aţi provocat. Ştiu cine sunteţi, ştiţi ce aţi făcut, poliţia vă ştie. Sper să vă chinuie conştiinţă a ceea ce aţi făcut pentru tot restul vieţii, iar într-o zi, dacă veţi fi părinţi la rândul vostru, amintiţi-vă ce i-aţi făcut copilului meu drag şi imaginaţi-vă cum ar fi ca acelaşi lucru să se întâmple copiilor voştri. Cassy a fost lumea mea şi va fi în continuare. Doar că acum nu mai am nimic şi încerc să merg mai departe fără ea. ”

Similar Posts