A fost aleasa culoarea anului 2014!

A fost aleasa culoarea anului 2014!

author
1 minute, 2 seconds Read

“Radiant orchid” –captivanta ,magica si enigmatica – a fost denumita culoarea anului 2014, de care Institutul Pantone, autoritatea recunoscuta pe plan mondial in identificarea, stabilirea si comunicarea culorilor.

A fost aleasa culoarea anului 2014!

“O armonie încântătoare de fuchsia, nuante de violet si roz, – Radiant Orchid – inspira incredere si emana o mare bucurie, dragoste si sanatate. Acesta este un violet captivant, unul care te atrage prin farmecul sau seducător “, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului Pantone Color.

Ea a mai adaugat ca aceasta nuanta de violet este un pic diferita, un pic excentrica ea nefiind o culoare primara, reprezentand in acelasi timp o invitatie la inovatie, familia culorii violet oferind oportunitatea de a face lucruri creative.

In timp ce in 2013 culoarea anului, a fost declarata Verde Emerald, aceasta servind ca un simbol de creștere, de reinnoire si prosperitate, Radiant Orchid ajunge pe paleta de culori pentru a oferi o intriga ochiului si pentru a declansa imaginatia.

Deja foarte multi designeri, inclusiv Juicy Couture, Jackie Fraser-Swan și Yoana Baraschi, au folosit Radiant Orchid in colectiile de primavara.

Pentru a selecta culoarea anului, Pantone se uita la ce nuante fac valuri in divertisment si in industria de film, in colectiile de arta si design de produs, precum si in destinatiile populare de calatorie.

Similar Posts