3 lucruri de stiut atunci cand alegi o firma de paza
firma de paza | MAO Protect

3 lucruri de stiut atunci cand alegi o firma de paza

author
2 minutes, 31 seconds Read

O firma de paza nu trebuie pur si simplu aleasa – de altfel, de aceasta va depinde nu numai siguranta afacerii tale, dar si a angajatilor tai si a bunurilor gestionate in cadrul sediului afacerii. Pe scurt, intreaga companie poate avea de suferit daca tu faci o greseala cand vine vorba de alegerea unei firme de paza.

Inainte de a incepe sa cauti astfel de firme, trebuie sa afli mai multe despre cum opereaza acestea si ce anume iti pot oferi. Astfel, iata trei lucruri pe care ar trebui sa le stii atunci cand alegi firma care se va ocupa de siguranta afacerii tale!

Nivelul de experienta – implicit reputatia

Este de la sine inteles ca ai nevoie de o firma de paza cu experienta, asemenea afacerii tale. O companie activa pe piata in ultimii 10-15 ani rar va apela la o firma de securitate care se afla abia in primul an de activitate.

Totusi, acest lucru nu este lege, dupa cum s-ar spune. Experienta semnificativa poate fi dobandita chiar si intr-un an de activitate, motiv pentru care ar trebui sa iei in calcul si reputatia firmei de paza. O firma cu adevarat buna, chiar daca este relativ noua pe piata, va fi insotita de o reputatie pozitiva – aspect care se poate transforma in semnarea unui contract, desigur.

3 lucruri de stiut atunci cand alegi o firma de paza

Pretul serviciilor oferite

Evident, pretul este cel mai important factor care trebuie luat in considerare atunci cand alegi o firma de paza. Acesta trebuie stiut inainte de a te decide asupra unei firme. De exemplu, exista firme care prezinta un nivel ridicat de experienta si o oarecare reputatie, dar care au un pret incredibil de mic – in acest caz, ar trebui sa fii putin suspicios.

Apoi, exista si firme care pretind atat experienta, cat si reputatie si preturi extrem de ridicate (bazate pe experienta pretinsa). Prin urmare, analiza atenta a unei firme de paza este absolut necesara!

Tehnologia folosita de firma de paza

In ziua de astazi, orice entitate care presteaza servicii trebuie sa foloseasca tehnologia la un anumit nivel. Acelasi lucru se aplica si in cazul unei firme de paza – mai mult decat atat, aceste firme sunt deseori nevoite sa foloseasca tehnologii de ultima ora.

Ideal ar fi sa poti analiza tehnologiile folosite de firmele de paza pe care ai vrea sa le angajezi. Sistemele de alarma rudimentare reprezinta un mare nu, pe cand prezenta unui expert in securitate cibernetica poate fi un plus pentru afacerea ta, dupa caz.

Dupa cum poti vedea, alegerea unei firme de paza este un lucru destul de complicat. O analiza de piata este mai mult decat necesara atunci cand incepi cautarile. Totodata, poti arunca o privire si la MAO Protect – peste 7 ani de experienta in domeniu, o echipa formata din 35 de agenti profesionisti, 125 de obiective protejate in regim VIP, 24 din 7 si peste 1500 de sisteme de securitate instalate.

In cazul MAO Protect, cifrele si statisticile vorbesc de la sine – mai exact, aceasta firma de paza iti ofera sansa unei colaborari cu un jucator de top din domeniul securitatii afacerilor si nu numai!

Similar Posts