Tu ce alegi? Bani sau sănătate? Acestă femeie a aflat cât de inutili sunt banii atunci când nu ești sănătos

0
31

Dacă ar fi să vorbim despre ce are omul cel mai de preţ, am vorbi despre cel mai important aspect, şi anume, sănătatea. Atunci când o avem şi nu ne deranjează nimic, de regulă, nici nu o preţuim. Dar, cum ne îmbolnăvim, imediat punem la îndoială nu numai scopurile şi planurile noastre, ci şi toate dorinţele şi posibilităţile.

Această imagine a fost făcută în Spitalul provincial Harbin. Un pacient cu cancer purtând o pungă plină cu bani a cerut medicului să-i salveze viața arătându-i acestuia că are destui bani să-l plătească. Dar doctorul i-a spus că nu poate face nimic, deoarece cancerul ei este într-o fază terminală.

Ea a fost atât de furioasă și frustrată încât și-a aruncat banii pe întregul coridor al spitalului, strigând în acest timp „ce înseamnă să ai atâția bani și să nu te ajute asta?” „care este rostul acestor bani?”.

„Banii nu pot cumpăra sănătate, banii nu pot cumpăra timp, banii nu pot cumpăra viață”. Este foarte important să ne menținem sănătatea în timp ce avem timp și bani.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here