S-a măritat cu un bărbat cu 45 de ani mai tânăr, iar acum îşi cheltuie economiile de o viaţă pentru a-i obţine viza

Aurora Sep 07, 2017
0 1

Când Angela Nwachukwu, o femeie de 72 de ani din Anglia l-a întâlnit pe cel care avea să îi devină soţ, un tânăr de 27 de ani din Nigeria, nici nu bănuia ce mult avea să îi schimbe viaţa acest lucru.

Tânărul este inginer şi în ciuda diferenţei de vârstă destul de mare dintre cei doi se declară îndrăgostit de Angela.

Cei doi s-au întâlnit virtual pentru prima dată în februarie 2015, când CJ i-a scris femeii, apoi au început să vorbească din ce în ce mai des, descoperind că au pasiuni comune. Legătura a evoluat întratât încât după nici două luni de când vorbeau pe internet, femeia a zburat în Africa pentru a se căsători cu bărbatul.

„Când am văzut că un tânăr mi-a trimis cerere de prietenie pe Facebook nu mi-a venit să cred. M-a mirat că a făcut-o, dar totuşi am acceptat şi el mi-a spus că am o fotografie de profil foarte frumoasă. Am continuat să vorbim despre familie, despre pasiunile fiecăruia dintre noi şi era parcă ne cunoşteam de o viaţă. ” a declarat femeia.

Fii Angelei au căutat informaţii pe internet despre CJ, având în vedere reputaţia nigerienilor de a înşela femeile în special, folosindu-se de reţelele sociale, însă informaţiile pe care le-au aflat le-au demonstrat ca bărbatul este în regulă.

Singură piedică în calea iubirii dintre cei doi sunt autorităţile engleze care au refuzat să acorde viza bărbatului temându-se ca acesta nu va mai părăsi ţara.

În ciuda eforturilor Angelei şi a avocaţilor angajaţi de aceasta, în continuare CJ nu a obţinut dreptul de a-şi vizita soţia. Acum ei încearcă să îi obţină lui CJ o viză de student pentru a urma un master.

Angela a cheltuit până acum peste 20.000 de lire cu vizitele pe care le-a efectuat în Nigeria la soţul său.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category