0 Shares 6 Views

Cum arată casa de vis pentru fiecare zodie în parte. Te regăseşti în această descriere?

Aurora Iun 29, 2017
0 7

Fiecare dintre noi are un ideal de casă în minte unde şi-ar dori să trăiască la un moment dat. Fie că este o casă mare şi extravagantă, sau un apartament micuţ şi cochet, casa de vis reflectă puțin din personalitatea celui care o deţine. Haideţi să vedem cum ar arăta casele în funcţie de fiecare zodie în parte:

Berbec
Berbecul este semnul ambiţioşilor, independenţilor şi al celor care vor să realizeze ceva în viaţă. Pentru ei este destul de important statutul social şi banii, aşa că vor avea ce mai mare casă din cartier, genul care să poată fi observată de către ceilalţi imediat.

Taur
Taurul are un simţ al valorilor şi al posesiunilor, iar casa ideală pentru ei denotă confort şi funcţionalitate.
Pentru el casa ideală este o fermă sau o casă la ţară cu mult teren în jur şi dacă se poate fără prea mulţi vecini astfel încât să nu fie deranjat prea mult. Fiind o fire ataşată de valorile familiale, i-ar plăcea să îşi invite familia să locuiască alături de el.

Gemenii
Persoanele născute în zodia Gemenilor sunt persoane active care adoră zgomotul şi gălăgia marilor oraşe unde au tot timpul ceva de făcut. Casa nu va fi atât de importantă pentru Gemeni atât vreme cât viaţa reală se petrece afară, însă ar prefera un penthouse, care cu cât e mai mare cu atât mai bine.

Rac
Cei născuţi în zodia Racului preferă să se retragă în carapacea lor fiind cunoscuţi ca şi firi timide. Le place caldura și confortul oferit de casa lor, aşa că ar prefera o căsuţă mică şi cochetă care să le ofere liniştea mult visată. Locul ideal pentru ei ar fi la marginea unui oraş istoric de lângă mare.

Leu
Leilor le place să strălucească şi să iasă în evidenţă cu orice ocazie, aşa că şi casa lor va fi pe măsură. Dacă nu se poate să aibă un palat, aceştia vor avea o casă care să arate impresionant – cu uşi de mari dimensiuni şi ferestre pe măsură cu vedere spre grădina din spatele casei, cu perdele scumpe la ferestre.
Idealul lor ar fi să aibă două case una de locuit la oraş şi una la ţara unde să se retragă alături de prieteni.

Fecioara
Fecioarele sunt practice şi realiste, iar acest lucru se reflectă şi în casa visurilor lor. Ei îşi doresc o locuinţă cu arhitectură inovatoare şi cu ultimele apariţii în legătură cu designul interior care să le uşureze viaţa. Ei îşi doresc o casă în care totul trebuie să fie în ordine completă.

Balanţa
Casa balanţelor va fi o împletire de modern şi de clasic, fiind important pentru ei ca interiorul să aibă obiecte decorative rafinate şi elegante, dar şi dispozitive moderne. Le place atât mobilierul clasic cât şi accesoriile moderne ce se află în echilibru perfect cu elementele clasice.

Scorpion
Enigmaticul Scorpion va prefera casele retrase, vechi aflate cât mai departe de oameni. Asta pentru că apreciază discreţia şi preferă securitatea şi locurile unde pot rămâne anonimi. Cu toate acestea casele lor vor arăta o mulţime de contraste, o împletire de nou şi de vechi. În casa unui scorpion poţi să găseşti de la sculpturi de lemn exotic, măşti autentice, suliţe, până la un mobilier tapiţat cu piele neagră şi maro.

Săgetător
Săgetătorii au un stil de viață elegant, iar casa lor trebuie să reflecte acest lucru. Vor prefera un apartament mare, modern, eficient şi bine ordonat. Săgetătorii îşi rearanjează tot timpul mobilierul şi îi schimbă scopul frecvent, deoarece au nevoie mereu de schimbare. Viaţa la ţară şi la oraş li se potriveşte la fel de bine.

Capricorn
Visul Capricornului este să deţină o casă într-o zonă suburbană. Mobilierul casei lor trebuie să fie funcţional şi fiecare detaliu trebuie să fie la locul lui. Camerele de zi ale casei sunt camerele cărora capricornul le acordă cea mai mare atenţie. Capricornul va avea o casă elegantă, într-o zonă bună, dar care să îi confere şi liniştea mult dorită.

Vărsător
Vărsătorii au un spirit rebel, caută experienţe unice şi evită aglomeraţia marilor oraşe. Pentru ei casa ideală ar fi o barcă plutitoare, cu un design interior de ultimă generaţie. Atenţia lor este îndreptată întotdeauna spre viitor, iar casa trebuie să îi inspire.

Peşti
Peştii se bucura de compania altor oameni aşa că vor prefera o casă într-un apartament de blocuri. Pentru ei sunt perfecte apartamentele din mijlocul unui oraş mare care le da independența de care au nevoie. Peştii iubesc confortul şi puritatea aşa că atâta vreme cât este confortabil cu o mulţime de perne unde se poate linişti după stresul zilnic acel loc poate fi numit al lui.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category