O companie care produce conţinut pentru adulţi are o propunere uimitoare: să instaleze camere de filmat în locuinţele doritorilor, iar străinii să îi privească

0
42

LifeStream, o companie producătoare de conţinut pentru adulţi vine cu o ofertă cel puţin uimitoare. Ei oferă 200 de dolari pe lună oricărei persoane care este de acord să îi fie instalate camere de supraveghere în locuinţă care să transmită live și să poată fi priviți de cei care accesează site-ul, evident contracost.

Ei vor fi expuşi tot timpul, aşa că tot ce se întâmplă în locuinţele lor va putea fi vizionat de către amatorii de astfel de înregistrări.

Persoanele populare vor putea chiar să primească mai mulţi bani, iar dacă acceptă sugestii de la clienţi şi fac „sex fără perdea” în faţa camerelor pot încasa chiar 10.000 de dolari pe săptămână, potrivit lui Darren Press, vicepreşedinte al CamSoda.

„Când m-au contactat prima dată nu am ştiut ce să fac: să sun la poliţie sau să accept? Am ales a doua variantă”, spune o actriţă de filme pentru adulţi care a bătut palma cu cei de la CamSoda pentru acest serviciu. „Până acum am vrut să existe o linie între meseria mea şi viaţa privată”, a adăugat ea.

CamSoda au lansat recent primul serviciu bazat pe holograme, numit „live holographic streaming”.

Clipurile „Holo-Cam” sunt filmate într-un studio special, iar utilizatorii le pot vedea folosind nişte piramide care funcţionează cu computere desktop, telefoane sau tablete.

Recent CamSoda a lansat o tehnologie care permite actriţelor sale să facă transmisiuni live pentru clienţi de oriunde din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here