Skittles este alb şi negru luna aceasta. Vezi de ce!

0
40

Toată lumea cunoaşte sloganul celor de la Skittles “Taste the rainbow”, însă în luna iunie în pachetele celor de la Skittles nu vom găsi curcubeul delicios cu care ne-am obişnuit.

Pentru că în luna iunie se celebrează diversitatea, cei de la Skittles s-au gândit ca delicioasele bomboane să fie monocrome, renunţând astfel la explozia de veselie din pacheţelele lor. Şi anul trecut au făcut acelaşi lucru în timpul weekend-ului care celebra diversitatea de la Londra, alegând că atât ambalajele cât şi bomboanele să fie albe cu scris negru.

Cei de la Skittles au declarat că “În această perioadă numai un curcubeu contează. Aşa că am renunţat la al nostru în semn de suport.”

Mai mult, toţi banii care se vor încasa ca urmare a vânzării acestei ediţii limitate de bomboane vor fi donaţi în scopuri caritabile.

Compania care deţine Skittles, Wrigley a declarat într-un comunicat de presă: “Curcubeul este un simbol al diversităţii, dar şi un semn asociat cu Skittles. Pentru a ne arăta susţinerea, Skittles a renunţat încă o dată la culorile sale pentru că un singur steag este important acum şi trebuie să fie în centrul atenţiei. Suntem încântaţi să renunţăm la curcubeul nostru pentru a celebra diversitatea pentru al doilea an consecutiv.”

Ca o coincidenţă, tot luna aceasta în Irlanda de Nord a fost numit prim ministru Leo Varadkar, care pe lângă faptul că este cel mai tânăr prim ministru din istoria ţării este şi primul prim ministru gay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here