Are 70 de ani şi a renunțat la zahăr de 28 de ani. Cu toate acestea are numeroși contestatari

0
42

Carolyn Hartz este proprietara companiei SweetLife, mamă şi bunică şi în ciuda vârstei pe care o are, nimeni nu i-ar da atâţia ani niciodată. Asta pentru că ea arată ca o femeie care are jumătate din vârsta ei.

Întrebată care este secretul pentru care arata atâta de bine, Carolyn a afirmat că nu mai folosește zahăr de 28 de ani de când a fost diagnosticată ca fiind suspectă de diabet.

Ea în schimb folosește un înlocuitor pe care îl produce firma ei, numit Xylitol.

Pe lângă dieta fără zahăr pe care o recomandă tuturor, Carolyn spune că este adepta mișcării, ea mergând regulat la sala de fitness. “În primul rând este important ce bagi în gură şi în al doilea rând trebuie să îţi pui picioarele în mișcare” spune ea.

Cu toate acestea, deşi arată foarte bine rivalizând la acest capitol cu femei mult mai tinere decât ea, Carolyn are destui contestatari printre internauți.

Departe de a fi impresionaţi de felul în care arată sau de modul său de viaţă aceştia aduc în discuţie înainte de toate faptul că femeia arăta atât de bine la vârsta ei datorită operaţiilor estice numeroase pe care şi le-a făcut şi nu neapărat dietei fără zahăr pe care o promovează.

Cea mai mare parte dintre internauţi o acuză de publicitate mascată a produsului companiei ei, Xylitol, care înlocuieşte zahărul.

Poate că părerile sunt împărţite în acest caz însă important este să te simţi tu bine în propria piele şi mai presus de toate să fii ponderat în tot ceea ce faci, inclusiv la capitolul mâncare. Până la urmă este o chestie de atitudine, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here