A fost lăsat să moară pe un câmp părăsit, însă reacţia lui după ce a fost salvat te lăsa fără cuvinte

0
67

Ceea ce părea o zi obişnuită pentru doi instalatori din statul Texas s-a transformat într-o veritabilă acţiune de salvare care are în prim plan un căţeluş abandonat, lăsat să moară pe un câmp necirculat.

Cei doi se aflau în trecere în zonă, când au văzut ceva care abia se mişca într-un şanţ. “Nici măcar nu ne-am dat seama că ar fi un câine”, a spus unul dintre ei. “Ne-am întors şi atunci l-am văzut”.

Cei care îl abandonaseră i-au legat botul şi picioarele cu banda adezivă, pentru a fi siguri că acesta nu se mai putea salva sau cel puţin nu mai putea să ceară ajutorul nimănui.

Cei doi instalatori au eliberat câinele şi l-au dus la un adăpost pentru animale. “Parcă ştia că este salvat. Dădea continuu din coadă de bucurie, cred că în acele momente era cel mai fericit câine de pe pământ. “
Câinele şi-a revenit şi urmează să fie dat spre adopţie într-un cămin iubitor.

Cel care l-a abandonat cu o asemenea cruzime nu a fost descoperit, însă ar merita o pedeapsă mare pentru fapta lui. Dacă cei doi oameni nu ar fi fost în zonă, câinele ar fi murit cu siguranţă în chinuri groaznice.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here