A văzut o femeie plângând în magazin şi a făcut un lucru uluitor

0
57

După o zi lungă de muncă, Bear Taliferro Jr. a mers la un magazin Wall Mart unde nici măcar nu intră de obicei pentru a cumpăra câte ceva pentru cină şi nici prin gând nu îi trecea că avea să fie protagonistul unei întâmplări mai puţin obişnuite.

Stând la casă a văzut la o coadă alăturată o femeie cu o fetiţă de mâna care plângea. Fetiţa a întrebat-o de ce plânge iar ea i-a spus că în seara aceea nu o să poată să cumpere de mâncare pentru că nu are bani.

“O femeie din spatele ei i-a dat nişte bani şi i-a cumpărat fetiţei ceva de mâncare. Atunci am hotărât să intervin. I-am spus să îi cumpere tot ce vrea pentru că o să plătesc eu. Nu postez asta pentru like-uri, dar vreau să spun că nu mă opresc niciodată la acel Wall Mart. Şi totuşi acum am intrat, pentru că eu cred că Dumnezeu ne face să fim la locul potrivit când e nevoie să fim acolo. “

Niciodată nu e prea târziu pentru a-i ajuta pe ceilalţi, iar un gest care ţie ţi se pare mărunt poate fi enorm pentru cel pe care îl ajuţi. Nu uita să faci bine întotdeauna.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here