A concurat la un concurs canin dar nici nu i-a păsat de asta. Priveşte cât de amuzant este acest câine

0
71

Olly, un simpatic câine din rasa Jack Russell ne-a făcut o mică demonstraţie a faptului că deşi e important să concurezi şi să câştigi, uneori e mult mai important să te bucuri de momentul în sine.

Câinele împreună cu cea care l-a antrenat participau la Crufts, unul din cele mai renumite concursuri de dresaj din lume, însă acest lucru nu prea a părut să îl impresioneze pe Olly.

Probele de la Crufts constau în parcurgerea unui traseu cu obstacole, iar fiecare câine este punctat în funcţie de cât de bine parcurge traseul.

Olly a greşit cu măiestrie aproape toate probele, a încurcat traseul, însă ceea ce i-a atras simpatia tuturor este atitudinea lui pe parcursul probei.

În ciuda erorilor lui, părea cel mai fericit şi entuziasmat câine de pe pământ. Pur şi simplu parcă zbura peste obstacole, şi nu ai cum să îl îndrăgeşti când vezi cât de energic este şi cât de mult îi place ceea ce face.

De fapt, atitudinea lui nu este una de perdant, ci una de campion care pare de neoprit. Unul dintre comentatori a afirmat chiar că: “Este un câine uimitor. Olly este “nebun” şi se vede că se distrează şi îi place să se joace. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here