Îți mai aduci aminte de desenele animate ale copilăriei? Iată cea mai îndrăgită eroină a copilăriei tale!

0
79

Vă mai aduceți aminte de Sandy Bell? La câțiva ani după Revoluție, milioane de copii din România erau vrăjiți de povestea de viață a micuței Sandybell.

La începutul anilor ’90, la ora 19.30, niciun copil din generaţia celor „crescuţi cu cheia de gât“ nu se mai juca pe stradă. Toţi stăteau cuminţi în casă şi se uitau la televizor, la desene animate. Sandy Bell, Aventurierii spaţiului şi Captain Planet sunt eroii care i-au captivat pe copii imediat după Revoluţie.

Este de ajuns pentru un fan al lui Sandy Bell să audă genericul de început al serialului japonez, difuzat în România cu dublaj în franceză, ca să se întoarcă, pentru câteva clipe, în copilărie.

Sandy Bell, fata blondă cu două codiţe, care nu şi-a cunoscut mama şi căreia îi moare tatăl, a fost un exemplu de tenacitate pentru multe fetiţe. Au învăţat de la ea că nu există piedică prea mare în realizarea unui vis.

Sandy Belle este o poveste despre o fată care locuiește împreună cu tatăl ei. Ea își petrece timpul jucându-se cu câinele ei Tambour și prietenii ei. Într-o zi ea o întâlnește pe Contesa de Willington, o bătrână femeie care locuiește în castelul de lângă orașul lor. De asemenea, o întâlnește pe Kitty, o tânără arogantă domnișoară care locuiește într-un conac mare din afara orașului.

Kitty o urăște pe Sandy Bell și continuă să o viziteze pe contesă pentru a câștiga încrederea și interesul ei. Contesa îi dă lui Sandy Bell un crin alb pe care îl plantează în afara orașului. De asemenea, Sandy Bell mai aduce și alte flori și le plantează langa crin, făcând o mică gradină de flori.

Scopul lui Sandy Bell este să își găsească într-o zi mama. În episoadele finale, ele se reunesc, dar, după întâlnirea lor, ea află că mama ei suferă de amnezie, iar Sandy Bell nu o poate convinge că a fost fiica ei. Mai târziu, când un copil cade în apă și Sandy îi salvează viața, amintiri din trecut o lovesc pe mama ei și începe să își amintească.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here