Vrei să arzi grăsimea din jurul abdomenului? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta cu adevărat

0
80

Nimeni nu e mulţumit de colăcelul de pe burtă şi de aripioarele de pe talie. Sunt inestetice şi nu arată bine deloc. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să scăpaţi cât mai repede de grăsimea de pe burtă şi cea din jurul taliei.

În primul rând nu uitaţi să beţi cât mai multă apă. Este poate cel mai important sfat în cadrul curelor de slăbire pentru că trebuie să vă menţineţi permanent hidratate.

Evitaţi sarea cât mai mult posibil
Consumul excesiv de sare în alimente favorizează retenţia apei în organism. Evitaţi alimentele bogate în sare şi în sodiu.

Eliminaţi carbohidraţii
Carbohidraţii nu înseamnă neapărat alimente dulci cât şi paste şi pâine. Stai departe de aceste alimente şi alege alimente bogate în proteine.

Renunţaţi la lactate
Laptele este principalul vinovat care produce balonare şi gaze. Dacă aţi savurat produse lactate, redu aportul de lapte şi consumă mai bine iaurt sau câteva bucăţi de brânză.

Staţi departe de alimentele picante
Alimentele picante pot stimula secreţia crescută a acidului gastric determinând iritaţia mucoasei stomacului care la rândul său poate determina probleme serioase legate de secreţie.

Alege mai bine condimentele uşoare
Evita cafeaua, alcoolul, produsele alimentare prelucrate şi zahărul rafinat. Aceste alimente contribuie la generarea depozitelor de grăsime aşa că evită-le cât mai mult posibil.

Optează pentru fructele potrivite
Citricele sunt cea mai bună alegere pentru pierderea în greutate. Evită merele sau perele care conţin fructoză deoarece aceasta sunt greu de metabolizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here