O fetiţă cu o voce de aur a câştigat Golden Buzz-ul la Românii au talent

0
93

Lorelai Moșneguțu a reuşit să impresioneze juriul de la Romanii au talent cu vocea sa atât de mult încât Mihaela Rădulescu a apăsat Butonul de aur.

Lorelai are o poveste de viaţa impresionantă, fiind abandonată de către părinţii biologici şi apoi adoptată, la numai două luni, de către cea care avea să îi devină mamă şi care a crescut-o să creadă în ea şi în talentul său.

La preselecţii a interpretat „A million stars”, piesa Luminiţei Anghel. Pasiunea pentru muzică, dăruirea cu care interpretează la pian cu picioarele pentru că nu are mâini, dar și vocea incredibilă au fost numai câteva dintre elementele care au cucerit publicului din primele clipe.

Lorelai a fost aplaudată și încurajată de la început până la final.

Încă de la primele note atât sala cât şi juriul au fost pur şi simplu fermecați de modul în care Lorelai a cantat. Ei au mărturisit că pentru ei a fost mult mai mult decât o melodie interpretată, a fost o lecție de viață incredibilă pe care nu o pot uita prea curând.

Emoția transmisă de Lorelai s-a simțit chiar și în culise, acolo unde Smiley și Pavel Bartos au ascultat-o fascinați.

Mihaela Rădulescu: „Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge și nu avea cum să își șteargă lacrimile.”

„Nouă ne-ai dat o lecție. Priviți ce om fericit este”, a mărturisit Pavel Bartos.

Andi Moisescu: „Eu nu contenesc să mai primesc lecții de viață în emisiunea asta.”

Sala şi juriul au aplaudat-o pe talentata fetiţă minute în şir în picioare, iar lacrimi se puteau vedea în ochii celor care au ascultat o interpretare uimitoare.

Tu ce părere ai? Merita Butonul de aur?

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here