Din seria “Când copii te fac mai celebru decât te-ai fi gândit vreodată”

0
72

Corespondentul BBC Robert E Kelly nu s-ar fi gândit niciodată că o să ajungă atât de celebru pe internet când a intrat în direct pentru a discuta despre Coreea de Sud.

În timp ce era în direct la BBC a fost întrerupt de către copii săi care au intrat foarte senini în biroul tatălui lor pentru a vedea ce face aceasta. Într-o primă fază a intrat fetiţa sa şi s-a aşezat cu inocenţa specifică vârstei lângă el, apoi în camera a apărut fratele acesteia pedalând de zor într-un premergător.

Şi ca şi cum aceasta nu ar fi de ajuns, în camera şi-a făcut apariţia în viteză şi o femeie, probabil bona copiilor pentru a-i lua de acolo.

Clipul este foarte amuzant şi în ciuda faptului că au întrerupt un interviu important al corespondentului BBC a devenit viral în scurt timp pe internet, comentatorii internauţi arătându-şi simpatia faţă de cei doi copilaşi.

Unii dintre ei au asemănat femeia cu un membru SWAT aflat într-o misiune de recuperare, în vreme ce alţii afirmau că clipul le-a făcut ziua mai frumoasă.

Priviţi şi voi clipul de mai jos şi vă garantăm că la sfârşitul lui o să râdeţi în hohote.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here