Are 98 de ani şi deţine recordul de „cea mai în vârstă profesoară de yoga”. Priveşte cât de flexibilă este.

0
144

În ciuda faptului că are aproape 100 de ani, Tao Porchon-Lynch pe numele ei adevărat Täo Andrée Porchon continuă să inspire generaţii.

Tao a descoperit yoga în India pe când avea 8 ani şi nu s-a mai oprit de atunci. În ciuda vârstei înaintate, ea încă predă yoga în New York, ţinându-şi clasele săptămânal şi în plus coordonează o serie de programe în toată lumea.

”Voi preda până când nu voi mai respira. Iubesc yoga, îmi înveselește ziua și îmi face corpul să zâmbească”, a mărturisit ea.

Tao Porchon-Lynch a primit, în urmă cu 5 ani recunoașterea Cărții Recordurilor și a devenit ”Cel mai bătrân instructor de yoga”, iar în 2015 a mers la America’s got Talent, unde a dansat alături de un partener mult mai tânăr, dovedind că niciodată nu este prea târziu să faci lucrurile la care visezi sau care îți plac foarte mult.

”Nimic nu este imposibil. Nu amâna nimic pentru mâine, pentru că ziua de mâine nu vine niciodată. Dacă tu crezi în ceva, pur și simplu pune-ți ideile în aplicare. Nu vorbi despre lucruri pe care nu le vei face. Dacă faci yoga, toată lumea are de câștigat, pentru că vei aduce la suprafață tot ce ai mai bun și noi putem face bine în lume. Nu mi-a fost niciodată frică de nimic. Am constatat că dacă am crezut foarte tare în ceva, am putut să și fac. Dimineața când mă trezesc nu mă gândesc ce o să fac mâine sau azi sau ce am făcut ieri. Mă gândesc doar că voi avea cea mai frumoasă zi din viața mea”, le explică Tao Porchon-Lynch elevilor ei, pe care îi inspiră să trăiască o viață fericită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here