A vrut să îşi facă acelaşi fel de tunsoare cu cea a prietenului său pentru a juca o farsă educatoarei lor. Iată ce a ieșit!

0
77

Copiii aceştia sunt un exemplu pentru noi toţi, un exemplu de toleranţă, de acceptare şi de inocentă pe care adesea le pierdem, uneori involuntar pe parcursul sinuos al vieţii.

Un băieţel de 5 ani din America, Jax Rosebush i-a spus mamei sale că ar vrea să se tundă ca prietenul său Reddy astfel încât educatoarea lor să nu îi poată deosebi luni când o să meargă la grădiniţă.

Prin urmare şi-a rugat mama să îl radă cât mai scurt şi abia aştepta să ajungă la grădiniţă şi să vadă reacţia educatoarei lor fiind sigur că aceasta nu o să îşi dea seama care din cei doi este el şi care Reddy.

Mama lui Jax, Lydia Stith Rosebush a scris pe Facebook : “Singura diferenţa pe care Jax o vede între el şi prietenul său este tunsoarea ” a povestit ea amuzată. “Aceasta este încă o dovadă că ura şi prejudecăţile se învaţă , nu te naşti cu ele.”

Se pare că povestea a devenit însă virală, oamenii fiind impresionaţi de inocentă celor doi băieţi şi de prietenia acestora.

Postarea sa a atras peste 219 de mii de like-uri, şi a fost share-uită de peste 104.000 de ori, cei care au comentat poza fiind de acord cu faptul că toţi putem învăţa o lecţie valoroasă de la aceşti băieţi, aceea a acceptării omului de lângă noi fără a-l cataloga într-un anumit fel sau fără a-l încadra în tipare.

O parte din cei care au comentat au afirmat în glumă că într-adevăr educatoarea o să fie uimită pentru că cei doi seamănă ca doi gemeni identici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here