Robert, fiul lui Steve Irwin calcă pe urmele tatălui său

0
81

Invitat în emisiunea lui Jimmy Fallon, The Tonight Show, fiul regretatului vânător de crocodili Steve Irwin, a demonstrat că îi calcă pe urma tatălui său.

Nici nu e de mirare, având în vedere că atât el cât şi sora sa au fost crescuţi de mici printre animalele sălbatice alături de tatăl lor.

Steve i-a făcut cunoştinţă lui Robert cu crocodilii de timpuriu. Steve a hrănit un crocodil de 3,6 metri în timp ce-şi ţinea copilul în braţe, la acea vreme doar un bebeluş.

Robert, care este la fel de entuziasmat de animalele sălbatice ca şi tatăl său, a vorbit cu pasiune despre acestea, declarând că este mândru că este invitat la emisiunea la care şi tatăl său a fost invitat în urmă cu câţiva ani.

De altfel Robert poate să spună cu adevărat că este cel mai norocos copil de pe pământ, având în vedere că a crescut la Grădina Zoologică din Australia, alături de o legendă cum a fost tatăl său şi de alături de animalele sălbatice.

Urmând tradiţia şi el a adus în emisiune câteva animăluţe, cum ar fi un pui de crocodil invitându-l pe Jimmy să îl mângâie, în ciuda reticentei acestuia.

Puştiul uimeşte prin siguranţă cu care vorbeşte despre fiecare specie pe care a adus-o şi are chiar şi gestica şi inflexiunea vocii tatălui său.

Printre animalele pe care le-a mai prezentat în emisiune a fost şi un şarpe imens precum şi un leneş pe care l-a hrănit în timp ce Jimmy îl ţinea în braţe.

Se pare că moştenirea şi munca lui Steve continuă prin familia lui. Într-un interviu, Today, soția celebrului vânător de crocodili a mărturisit că Bob seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl lui. „Este incredibil, deoarece seamănă foarte mult cu tatăl lui. E minunat să-l văd cum creşte”, a mărturisit aceasta .

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here