Acest profesor este în topul preferinţelor elevilor săi după ce a inventat câte un salut pentru fiecare dintre ei

0
116

Un profesor de engleză de la o şcoală elementară din Carolina de Nord, a devenit foarte popular printre elevii săi după ce a inventat câte un salut individualizat pentru fiecare dintre ei. Ei se salută astfel de fiecare dată când începe ora, stând la propriu la coadă pentru a se saluta cu profesorul lor.

Profesorul, pe care îl cheamă Barry White Jr. spune că ideea de a crea un salut diferit pentru fiecare dintre elevii săi i-a venit de la idolul sau LeBron James care şi-a creat câte un salut diferit pentru fiecare dintre coechipierii săi.

Barry White a declarat că după ce au învăţat rutina salutului şi clasele sale sunt mai pline de energie, iar copiii vin de plăcere la ore fiind mult mai motivaţi.

Totul a început când a inventat un salut pentru una din elevele sale din clasa a patra, pentru ca mai apoi, văzând că aceasta abia aştepta să se salute cu el, s-a gândit să le inventeze şi celorlalţi colegi câte unul.

White Jr. a declarat că nu i-a fost greu să memoreze fiecare salut.

El a adăugat că invenţia sa a devenit atât de populară în şcoală încât tot mai mult elevi vor să se salute în acest fel cu profesorul lor, iar clasele sale sunt pline de elevi entuziaşti.

Iată un model de profesor care a ştiut să ajungă la sufletul micilor săi elevi şi să îi câştige de partea lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here