Bucuria acestui fermier este contagioasă. Priveşte cum reacţionează când îşi aude melodia preferată

0
91

Dansul se dovedeşte de foarte multe ori cel mai bun remediu atunci când suntem supăraţi sau când vrem să ne relaxăm, iar atunci când dansăm pe o piesă pe care o îndrăgim, nimeni şi nimic nu ne poate sta în cale, reuşind astfel să ne bucurăm de viaţă aşa cum cu toţii merităm.

Fermierul din clipul de mai jos făcea liniştit curăţenie în garaj când a auzit la radio melodia preferată. Şi nebunia a început.

Parcă se transformă, mişcările îi sunt în ton cu ritmul melodiei, dintr-o dată grajdul se transformă într-o scenă unde el este actorul principal.

În ciuda faptului că în urmă cu câţiva ani a suferit un accident grav la coloană, fermierul a înţeles că nu trebuie să lase ca acest lucru să îi afecteze viaţa.

Dansul, yoga, ferma, faptul că mereu găseşte ceva de făcut îl ţine ocupat îi menţin spiritul tânăr şi se îl fac să se bucure de fiecare minut.

Acest om ar trebui să fie un exemplu pentru noi toţi, pentru că tot ce contează în viaţă este prezentul şi tot ce vă oferă el.

It's that time of the year for the Lets Move Challenge. Dancing is how I stay warm in the barn and I never know when I'm…

Posted by Jay Lavery on 30 Decembrie 2016

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here