Cojile de banana vă pot ajuta să scăpaţi de acnee . Un leac la indemna tuturor

0
76

Deşi aţi fi înclinat să aruncaţi cojile de la banane, ar trebui să ştiţi că acestea pot fi de real ajutor în tratamentul acneei.

Tratamentul se va efectua timp de trei zile, dimineaţa şi seara, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Pentru început spălaţi fata cu un produs de curăţare fin pentru a nu va irita, apoi ştergeţi cu un prosop sau chiar cu şerveţele pentru față. Sunt mult mai igienice pentru că se folosesc numai o singură dată.

După curăţare, frecaţi fata cu coaja interioară a unei banane timp de 10 minute. Dacă se uzează folosiţi o altă bucată de coajă. Lăsaţi pielea să absoarbă toate substanţele nutritive din coajă aproximativ 20 de minute apoi clătiţi față.

Coaja de banană conţine foarte multe minerale cum ar fi de exemplu zinc, mangan, fier, care au rol în reducerea inflamaţiilor, având proprietăţi antibacteriene. Amidonul din cojile de banană împiedică formarea surplusului de grăsime şi îngustează porii, în vreme ce vitamina A, E şi C îmbunătăţeşte culoarea pielii. Fermenţii speciali din coaja de banană înlătură petele lăsate de coşuri.

Începeţi chiar acum acest tratament naturist pentru a scăpa de inesteticele coşuri şi a avea o faţa curată şi luminoasă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here