Felul în care dormi poate să dezvăluie multe despre personalitatea ta

0
68

Limbajului corpului poate conţine informaţii esenţiale despre personalitatea omului, fiind condiţionat de impulsurile subconştientului care nu pot fi falsificate. În această categorie intră şi poziţia corpului în timpul somnului, aşa că haideţi să vedem în ce măsură modul în care dormiţi reflectă personalitatea dumneavoastră.

Somnul pe burtă
Când dormiţi pe burtă cu mâinile întinse în lateral sau sau pe pernă acesta e un semn că sunteţi o persona binevoitoare şi prietenoasă. Dumneavoastră aveţi capacitatea de a găsi o limbă comună cu cei din jur şi vă aflaţi de foarte multe ori în centrul atenţiei. Un mic neajuns: sunteţi peste măsură de sensibilă.

Adormiţi cu jucării în braţe
Înseamnă că sunteţi un om plin de încredere faţă de cei din jur. Sunteţi deschisă faţă de ceilalţi, uneori chiar peste măsură, lucru care vă poate cauza neplăceri în sensul că puteţi să rămâneţi dezamăgită de cele mai multe ori. Sunteţi o persoană de încredere care păstrează secretele încredinţate de ceilalţi.

Dormiţi pe spate
Sunteţi un om calm, închis, uneori retras. Nu vă este uşor să stabiliţi relaţii cu oamenii şi vă este greu să vă deschideţi în relaţia cu ei. În schimb dacă cineva a dobândit încrederea dumneavoastră atunci între voi se crează o legătură strânsă care nu poate fi distrusă. Această poziţie caracterizează persoanele care se apreciază mult.

Pe o parte în poziţie drept
O astfel de poziţie este caracteristică oamenilor liniştit care au simţul măsurii. Sunteţi greu de scos din echilibru şi aveți capacitatea de a gândi la rece chiar în cele mai grele situaţii.

Poziţia fătului
Această poziţie este caracteristică oamenilor cărora le place să se manifeste foarte hotărât dar sunt sensibili în interior. Genunchii puţin îndoiţi indică sinceritate, echilibru în caracter şi o bună înţelegere a oamenilor.

Genunchii traşi spre piept indică o mentalitate pragmatică
Oamenii care dorm pe o parte încearcă să creeze în viaţa lor un fundament asupra căruia să îşi poată concentra activitatea.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here