Nu va putea să meargă vreodată din cauza părinţilor ei. Ce i-au făcut aceștia, este de neimaginat

0
49

Nici un copil nu ar trebui să treacă prin ce a trecut această fetiţă din Anglia care va fi nevoită să stea în scaunul cu rotile pentru tot restul vieţii datorită acţiunilor părinţilor ei.

desktop-1483662200

În martie 2014 Katherine Prigmore a chemat paramedicii susţinând că fetiţa ei de cinci luni vomită şi este inertă, însă când aceştia au ajuns acasă la ea nu le-a venit să creadă ce le-au văzut ochilor.

Fetiţa era aproape inertă, iar piciorul, tibia şi antebraţul drept erau fracturate. Au dus-o de urgenţă la spital şi când i-au făcut un RMN la spital au descoperit că avea şi leziuni ale creierului.

Dar ceea ce i-a şocat cu adevărat pe medici a fost ca în timp ce ei luptau pentru viaţa fetiţei, părinţii păreau mai degrabă îngrijoraţi la ce restaurant să mănânce.

În urma investigaţiilor poliţiei a reieşit că cei doi găseau o plăcere perversă în a-şi bate fetiţa. Poliţia a găsit o înregistrare în care tatăl fetiţei o bate pe aceasta, iar pe fundal se aude mama acesteia cum râde.

Katherine a mărturisit că partenerul ei şi tatăl fetiţei, Rocky Uzzell, a bătut-o de mai multe ori pe fetiţă de-a lungul relaţiei, abuzând-o cu sălbăticie.

desktop-1483660387

Uzzell, deşi şi-a recunoscut vinovăţia, a afirmat că a lovit fetiţa pentru că era posedat de o fantomă. Această fantomă l-ar fi determinat să încerce să scape de Isabelle, fetiţa lui.

Uzzell a fost condamnat la opt ani jumătate de închisoare în vreme ce Prigmore a fost condamnată la doi ani şi patru luni.

Isabelle, care acum are aproape 3 ani va fi nevoită să trăiască într-un scaun cu rotile pentru toată viaţa şi nu va putea să se hrănească decât printr-un tub.

Pedeapsa primită de cei doi este prea mică faţă de cruzimea cu care şi-au tratat fetiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here