Pisica aceasta este dovada vie că felinele au nouă vieţi. A stat patru minute în mijlocului traficului pe o stradă aglomerată din Rusia

0
62

Cunoaşteţi cu toţii zicală că pisicile au nouă vieţi. Ei bine această pisică confirmă regula că ele într-adevăr sunt greu de ucis.

386d908200000578-3792403-image-a-36_1474016382116

Totul s-a întâmplat pe o stradă aglomerată din Rusia, unde un pui de pisică a căzut dintr-un SUV. Pentru că strada este foarte circulată nimeni nu a oprit să ia pisica din drum, iar aceasta era prea înspăimântată să se mişte. Tot ce ia rămas de făcut era să se ghemuiască şi să spere că nicio maşină nu o să treacă peste ea.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care două camioane au trecut peste puiul de pisică, alte maşini au încercat să o evite însă nimeni nu a oprit.

În cele din urmă un şofer curajos, opreşte maşina, coboară repede şi ia pisica paralizată de teamă din mijlocul drumului. Dacă o mai lăsa acolo, cel mai probabil sfârşea călcată de vreo maşină, însă norocul proverbial al pisicilor a acţionat şi de această dată.

Clipul a avut peste 82 de milioane de vizualizări, comentatorii clipului apreciind gestul eroic al bărbatului, care a oprit maşina deşi strada era foarte circulată pentru a salva bietul animal.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here