Tu ştii ce înseamnă literele BB, CC, DD, PP sau EE de pe ambalajele cremelor tale? Iată explicaţia

0
84

Pe piaţă au apărut o mulţime de creme pentru femei cu diverse marcaje şi de multe ori nu ştim ce înseamnă exact acestea.

the-best-inexpensive-facial-moisturizer-736x500-1

Cremele BB au fost inventat de către dermatologii germani, acestea fiind produse care regenerează pielea. Abrevierea BB vine de la “beauty balm” sau “Blemish balm” şi are menirea de a crea un înveliş de protecţie pentru piele.

Crema de acest tip se potriveşte pentru orice sezon şi este atât de îndrăgită pentru că pe lângă faptul că hidratează pielea, se comportă şi asemeni unui fond de ten lichid. Uniformizează culoarea pielii, înlătura petele, fiind o bază perfectă pentru machiaj.

Cu toate acestea nu renunţaţi la folosirea celorlalte produse cosmetice de îngrijire a pielii, pentru că aceasta cremă nu le poate înlocui. Crema BB se potriveşte pentru orice tip de piele.

Crema CC sau Color control, nu are un spectru atât de larg de folosire ca şi crema BB. Scopul acestei creme este mai restrâns, ea corectează numai culoarea pielii, fiind creată pentru a acoperi aspectul galben şi roşu al pielii fetei.

Textura unei creme CC se deosebeşte de cea a unei creme BB, având în componenţă particule de dispersare a luminii, care fac ca pielea să fie mai luminoasă, îi redau prospeţimea şi textura uniformă. Cu toate acestea crema CC nu se potriveşte pentru pielea grasă şi problematică.

Crema DD, daily defense sau dynamic do-all, a fost creată pentru a oferi pielii protecţie şi îngrijire.

Cremele de acest tip conţin un coeficient înalt de protecţie împotriva soarelui şi radicalilor liberi, însă folosită în exces poate bloca porii. Crema DD se potriveşte pielii care este în proces de îmbătrânire.

Crema PP sau pink perfect
este o bază excelentă pentru machiaj. Crema PP conţine particule de silicon care înlătură defectele pielii, îmbunătăţesc relieful şi netezeşte ridurile pielii, ascunzând cicatricile şi micșrând porii. Aceasta cremă va face ca pielea să devină netedă şi uniformă.

Deşi are o culoare de un roz intens, odată aplicată pe piele ea devine transparentă şi neobservată. După aplicarea cremei se poate aplica un strat uniform de fond de ten adaptat tenului dumneavoastră. Se potriveşte pentru orice tip de piele.

Crema EE sau extra exfoliation reînnoieşte pielea şi exfoliază celulele de piele moartă, o protejează de acţiunea soarelui, o hidratează, redând strălucirea pielii şi o culoare uşoară în același timp.

Cremele EE nu se potrivesc pentru utilizarea frecvenţă şi nu se recomanda pentru pielea sensibilă.
Produsul este creat pentru cele care au o piele fără luciu şi plină de piele negre. Unele creme EE pot să aibă efect de iluminare, iar crema poate acoperi parţial petele pigmentat.

Toate aceste creme se modifică după culoarea pielii. Pentru îndepărtarea acestor creme se recomandă folosirea produselor care conţin uleiuri.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here