De acum şi tu poţi să îţi faci ulei de consum acasă cu acest aparat. Simplu şi sănătos

0
82

În ziua de azi dacă vrei să fii sigur că ceea ce consumi este sănătos trebuie să îl fabrici tu însuşi. Însă cum acest lucru nu este posibil întotdeauna, poţi măcar să faci tot ce îţi stă în putere ca măcar o parte din alimentele din dieta ta să fie naturale 100 %.

spremitrice-yoda

„Yoda” este primul aparat electrocasnic care asigură extragerea uleiului din seminţe având un randament între 30 şi 80%, în funcţie de seminţele folosite.

Acesta poate fi programat potrivit ingredientelor din care ne dorim să obţinem un sortiment de ulei şi anume: arahide, nuci, seminţe de susan, seminţe de floarea soarelui, seminţe de rapiţă sau seminţe de in.

Temperatura nu trebuie să depăşească 40°C, pentru a evita ca enzimele şi nutrienţii din aceste uleiuri să fie distruse sau deteriorate în procesul de presare.

De asemenea în funcţie de tipul de seminţe utilizat, aparatul are nevoie de un timp care variază de la 3 până la 5 minute pentru a obţine 100 g de materie primă.

Uleiul rezultat prin acest procedeu va avea o culoare închisă şi o aromă intensă, aşa cum ar trebui să fie oricare sortiment de ulei.

În compoziţia lui se vor regăsi enzime, vitamine, minerale şi acizi graşi benefici sănătăţii noastre. „Yoda” este prima presă de ulei pentru uz casnic, uşor de utilizat, dotată cu un motor puternic şi cu o garanţie de 3 ani, având toate caracteristicile unei prese industriale.

Aparatul este disponibil şi în România, pe site-urile de profil având un preţ nu tocmai modic, însă merită să îl cumpăraţi fiind o investiţie în sănătatea dumneavoastră.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here